RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106688  Szerző: Chucky

Én is meghallgattam a beszédet, de különösebben nem hatott meg. Csak azért adni valakinek esélyt, mert hisz valamiben? Pláne ennyi adóssággal? Ennyi erővel akárkinek is adhatnának esélyt, aki azt mondja, hogy majd Ő csinál egy jó rádiót!
Ez nem jótékonysági intézmény, hanem egy országos csomag, amely sok pénzről szól és kő kemény üzletről.
 #106687  Szerző: Nickman

Az online stream neve NEO WORLD RADIO HUNGARY lett.
 #106686  Szerző: Csongii

egon2 írta:Az internetes Neo FM-et is holnaptól a jelenlegi stúdióból sugározzák?
Nem hiszem, nem tudnák kitermelni annak a stúdiónak a költségeit. Elég nagy az a "komplexum" ahol van most, a netes adáshoz pedig elég 2-3 kisebb szoba akár.
 #106685  Szerző: egon2

Az internetes Neo FM-et is holnaptól a jelenlegi stúdióból sugározzák?
 #106684  Szerző: Mipi

Nagyon tetszik nekem ez az esti műsor! Meg a zenei összeállítás. Meg az a jókedv ami ott megy. Meg úgy az egész elmúlt hónapokban is nagyon jók voltak a műsorvezetők. István Dani, Csizinszky Éva stb ők lennének a szakmaiak? Elröhögöm magam. Tegnap délutáni műsor is ahol meghívták a DJ -ket ott is milyen jó volt a hangulat. Nem úgy mint régebben a NEO Este Kalácskával, hogy ott is tiszta depressziós hangulat volt.
 #106683  Szerző: moby67

A Medveczky egy jogász, számára is eljött az OFF.
Viszont hogy egy csőd tömeg rádiót mi a fenének vett meg azt igazán csak körbe írta.
Szerintem a hitelezők hideg vizet ihatnak a pénzükre. A csődről meg nem a mostani vezetés tehet.
 #106681  Szerző: Gabeedj

Jonesék ma oda szólnak pár embernek,de igazuk van.Itt nincs önfényezés legalább:))
 #106679  Szerző: chromsix

Azért nagy bátorság kell 2 milliárd forintos adósságot hátára venni egy cégnek. Persze kiveséztük ezt már többször is, lehet úgy gondolni hogy őrültség és őrült az aki ilyet tesz. Még is kiállni a nyilvánosság elé ezzel a dologgal, továbbá megpróbálni elhitetni másokkal hogy ilyen adósság után is van remény a kilábalásra, azért az nagyon szép teljesítmény! De nekem legjobban az tetszik a dologban, hogy M.M. hisz valamiben olyan kitartóan, egy elképzelt világban és megoldásban. Az más kérdés, hogy a rideg valóság az teljesen más és ha ítélkezését nézzük a Fővárosi Bíróságnak, akkor szerintem nem is lehetett volna más ítélet mint a mostani. Sajnos M.M.-nak le kell venni a rózsaszín szemüveget és más szemmel nézni a jelent.
 #106678  Szerző: Gabeedj

chromsix írta:Meghallgattam Medveczky Mihály beszélgetését a műsorvezetőkkel az elmúlt egy órában. Szerintem M.M. nagyon optimistán áll a dolgokhoz, azért kaphatott volna még esélyt/időt hogy tudjon bizonyítani, mert nagyon sok pénzről van szó. Valószínűleg akik körülveszik és a hitelezők már nem látták ilyen optimistán a helyzetet. Ki hallgatta még? Vélemények?
Hallgatom folyamatosan egészen éjfélig.M.M. korrekten és csipkelődően fogalmazott.Adni kellett volna neki még egy esélyt!
 #106677  Szerző: IstvánB

Mi lesz a DVB-T platformon? Ott megy tovább, vagy ott is off?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 584