RADIOSITE Fórum

• Zene

#127545  Szerző: asimov

A hazai rádiózást illetően, némi reményre ad okot az a tény, hogy legalább a péntek este -viszonylag szövegmentesen- a zenei mix-eké... A Class FM, MusicFm és Petőfi is odateszi magát.
Holnap este meg az Antenna Hitradio-ra kattanok rá, hátha most is lesz egy olyan eszelős mixük, mint amilyen múlt szombat este szólt.
 #124522  Szerző: LuciFerko

szerintem csak Dj Set volt
 #124518  Szerző: djlacee

Hát a Watercolour -al promózták anno az Europa2-n, szóval nem tudom
 #124507  Szerző: noartist

djlacee írta:Elvileg nemrég volt Pozsonyban koncertjük, Pendulum néven
Az szerintem a Pendulum Live. :)
 #124498  Szerző: Wolfman

Tegnap óta elérhető itthon is a Rdio, ma délelőtt pedig a Spotify is elindult. :yeah:
 #124466  Szerző: djlacee

Elvileg nemrég volt Pozsonyban koncertjük, Pendulum néven
 #124461  Szerző: noartist

Most keringenek pletykák,hogy 2014-ben lesz új album,de szerintem kacsa.Elvégre már Knife Party formában létezik,a Pendulum csak live show-kat csinál a megmaradt tagokkal.
Pedig nagyon jók.Ötvözik a rock/elektronikus műfajokat,és a kismillió hangeffekt pikk-pakk kiüti az álmosságot a reggeli buszozáskor az ember szeméből :)
 #124459  Szerző: Csongii

noartist írta:Nem tudom miért,de a Pendulum országunkban soha nem volt népszerű.Pedig r.hadt nagy,külföldön hatalmas rajongótáborai voltak/vannak.
Eddig egy emberrel nem találkoztam,aki ismerte volna őket....bezzeg Dj Sehikét,stb. mindenki nagyon vágja. :(
Én hallottam róluk, illetve ezt a számukat szerettem. :)
http://www.youtube.com/watch?v=thpdYwGc8kY
 #124458  Szerző: Zorro90

noartist írta:Nem tudom miért,de a Pendulum országunkban soha nem volt népszerű.Pedig r.hadt nagy,külföldön hatalmas rajongótáborai voltak/vannak.
Eddig egy emberrel nem találkoztam,aki ismerte volna őket....bezzeg Dj Sehikét,stb. mindenki nagyon vágja. :(
Akkor még nem futottál össze Csiszár Jenővel, ő játszotta is dalaikat a Class FM-en (hogy mostanában is tolja-e még, nem tudom).
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 145