RADIOSITE Fórum

• Politika

#135999  Szerző: szemilan

kukac írta: Tisztelem hogy igy gondolkodsz, de ettol fuggetlenul tovabbra is szamithatsz ra hogy egyedul maradsz a velemenyeddel.
Nem fog egyedül maradni ne aggódj emiatt :)
 #135998  Szerző: markfelt

kukac írta:Tisztelem hogy igy gondolkodsz, de ettol fuggetlenul tovabbra is szamithatsz ra hogy egyedul maradsz a velemenyeddel.
nem találom ebben a problémát
 #135997  Szerző: Glenn

szemilan írta:Nem értem miért hiszed azt, hogy körülötted forog a világ. Az meg, hogy párhuzamot vonsz az ittléted és a fórum látogatottsága (vagy topik látogatottsága) között ezt szintén alátámasztja. Nélküled is van ám élet itt.
Hát itt, ezen a picike szemétdombon bizony körülöttem forog, ezt te is tudod. :D
Kivel vitatnád meg pl. te a politikai problémáidat? Itt csak az elvtársaid maradnának, ha én lelépnék innen. Becsülj meg! :fuckyou:
 #135996  Szerző: kukac

@admin: "itt a meggyőződésekkel van baj. Pasa mellett néhány baloldali-liberális gondolkodású fórumozó sem képes mást fújni, mint a hozzájuk legközelebb eső pártok. nem értem, hogy lehet így élni. én megpróbálok egyéni véleményt alkotni mindenről, a saját értékrendem nyomán.

egyáltalán nem fekete-fehér a világ."
- ez mind szep es jo, csak az ember nem igy mukodik. A politika pedig nagyon jol tudja hogy kell az embereket manipulalni (nezd meg csak pasat). Tehat amikor te szupercukikorrekt vagy es te mertani kozeppontjan allsz a politikai tematikanak akkor igazabol csak magadhoz kepest allsz kozepen, mindenki mashoz kepest valamilyen iranyba eltolodsz attol fuggoen hogy az illeto szamara mennyire kedves az iranyzat amit kepviselsz.
Tisztelem hogy igy gondolkodsz, de ettol fuggetlenul tovabbra is szamithatsz ra hogy egyedul maradsz a velemenyeddel.
 #135995  Szerző: Glenn

kukac írta:@Pasa: na akkor remelem te sem veszed magadra ha elmagyarazok par dolgot, hatha hasznodra valik. Eloszor is, tobben kifejtettuk neked (asimov meg linkelte is a megfelelo jogszabalyokat) hogy miert is nincs igazad - erre nem elegans valasz tovabbra is felsobbrenduskodni, mert szimplan hulyenek fogsz tunni. Ez lehet hogy a hazai palyan nyero lehet, de itt nem a te szellemi kozegedben vagy, viselkedjel szepen! A masik: azert mert valaki otromba paraszt az nem a politikai, vilagnezeti hovatartozasanak fuggvenye, hanem a szemelyisegee. Te sem csak azert vagy ezen a szellemi szinten mert szelsojobbos beallitossagu vagy, hanem mert a szemelyiseged olyan amilyen. Ha te oktatni akarsz, ahhoz eloszor tanulnod kell! Elsosorban tiszteletet, alazatot a masik ember irant, tanulnod kell hallgatni amikor hallgatni kell es meghallgatni a masik velemenyet mert nem biztos hogy hulyeseget mond, es te pedig nem mindig mondasz okos dolgokat. Nem a tied a bolcsek kove, vedd eszre a jeleket es tanulj hogy aztan tanithass!
Szerintem engem nem kell, hogy érdekeljen, hogy itt ki és hányan magyaráznak mit és mennyiszer. Én úgy gondolom, hogy igazam van, és az, hogy szerinted nincs, a te magánügyed. A világ nem úgy működik, hogy egy szélsőbalos manipulált agyú ember (mint te) megszólal és az a szentírás. Felhomályosítalak, hogy azok az idők 1990-ben elmúltak. Elkéstél, ez van. "Lenin élt, él és élni fog", tudom, ez a jelszavad, csak sajnos ez hülyeség.
Azért, mert én más véleményen vagyok, mint te, még nem engedheted meg magadnak, hogy lehülyézz és leparasztozz. A viselkedésemhez meg végképp semmi közöd, mert nem te vagy itt az admin. Sőt, még moderátor sem vagy itt, nem véletlenül. Már leírtam ide nyáron, hogy az "írás maga az ember", de te írni sem tudsz, miért is szólhatnál bármihez értelmesen hozzá...?
Felejts el, hülye komcsi!
:megusta:
 #135994  Szerző: szemilan

No de, alább volt egy link, amit betettem ide
Nem tudom kinek mennyire elfogadható hírforrás, de érdemes elolvasni.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarchat_popup?tema_id=355

Van benne pár érdekes dolog.
Fejtsétek ki a gondolataitokat.

1. Egyáltalán hiteles hírforrás a politika szempontjából?
2. Mit gondoltok a kérdésekről és a válaszokról?

Pasa, rád különösen kíváncsi vagyok, mit látsz ebben erős jobbosként.
 #135993  Szerző: szemilan

Én soha nem minősítettelek, de ha még is, nosza, linkeld be.

Nem értem miért hiszed azt, hogy körülötted forog a világ. Az meg, hogy párhuzamot vonsz az ittléted és a fórum látogatottsága (vagy topik látogatottsága) között ezt szintén alátámasztja. Nélküled is van ám élet itt. :D

Ez meglehetősen beképzelt vélemény volt a részedről.
Pasa írta: Hát pedig ez történt, de megértelek. ;)

Ez így igaz, csak azt nem veszed észre (vagy nem akarod észrevenni), hogy ez egy reakció. Reakció az ellenem történő támadásokra és minősítésekre. Mert te is éppen ezt teszed. Mi lenne (pl. veled is), ha én nem lennék itt? Behalna ez a topik (is)...
:gonosz:
 #135992  Szerző: kukac

@Pasa: na akkor remelem te sem veszed magadra ha elmagyarazok par dolgot, hatha hasznodra valik. Eloszor is, tobben kifejtettuk neked (asimov meg linkelte is a megfelelo jogszabalyokat) hogy miert is nincs igazad - erre nem elegans valasz tovabbra is felsobbrenduskodni, mert szimplan hulyenek fogsz tunni. Ez lehet hogy a hazai palyan nyero lehet, de itt nem a te szellemi kozegedben vagy, viselkedjel szepen! A masik: azert mert valaki otromba paraszt az nem a politikai, vilagnezeti hovatartozasanak fuggvenye, hanem a szemelyisegee. Te sem csak azert vagy ezen a szellemi szinten mert szelsojobbos beallitossagu vagy, hanem mert a szemelyiseged olyan amilyen. Ha te oktatni akarsz, ahhoz eloszor tanulnod kell! Elsosorban tiszteletet, alazatot a masik ember irant, tanulnod kell hallgatni amikor hallgatni kell es meghallgatni a masik velemenyet mert nem biztos hogy hulyeseget mond, es te pedig nem mindig mondasz okos dolgokat. Nem a tied a bolcsek kove, vedd eszre a jeleket es tanulj hogy aztan tanithass!
 #135991  Szerző: Glenn

szemilan írta:Jézusom, neked felesleges bármit is mondani.
Attól függ, mint mondasz.
szemilan írta:Én nem akadok rajtad fenn, felesleges és értelmetlen lenne.
Hát pedig ez történt, de megértelek. ;)
szemilan írta:A másik embert minősíteni, anélkül hogy ismernéd, vagy éppen mert más politikai nézeteket vall, hát hogy is mondjam.....
Nem biztos, hogy jó dolog. Pedig Te folyamatosan ezt csinálod.
Ez így igaz, csak azt nem veszed észre (vagy nem akarod észrevenni), hogy ez egy reakció. Reakció az ellenem történő támadásokra és minősítésekre. Mert te is éppen ezt teszed. Mi lenne (pl. veled is), ha én nem lennék itt? Behalna ez a topik (is)...
:gonosz:
 #135990  Szerző: szemilan

Jézusom, neked felesleges bármit is mondani. :D

Hisz te írtad...
tudatlan agymosott embereket oktatni
Én nem akadok rajtad fenn, felesleges és értelmetlen lenne. :D

A másik embert minősíteni, anélkül hogy ismernéd, vagy éppen mert más politikai nézeteket vall, hát hogy is mondjam.....

Nem biztos, hogy jó dolog. Pedig Te folyamatosan ezt csinálod.
Pasa írta:
szemilan írta:Na de ez egy fórum...és nem iskola, ahol politikát kell oktatni!
Hát aki oktatásnak veszi, az nyilván érzi, hogy szüksége van valamilyen szinten rá. Különben miért is kéne ezen annyira fennakadni?
  • 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 517