RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#71391  Szerző: dlevi94

Elindult az R1 Nyíregyházán. Egy gondom van, hogy Nyíregytől 25 km-re néha kiüti a román közszolgálati a 91,0-n.
 #71389  Szerző: PooLee

Kedves Puszilgatógép!

Természetesen nem gondoltam komolyan az idézett hozzászólást, ugyanakkor nem volt célom a fórum színvonalának rombolása. Viccnek szántam - amennyiben a humorérzéked szerint nagyon gáz, elnézést kérek; ha pedig a moderátorok, vagy az adminisztrátor úgy ítélik meg, hogy a fórum nem bír el egy ilyen hozzászólást, kérem, töröljék! :)
 #71385  Szerző: puszilgatógép

PooLee írta:Lehet, hogy megbíztak benne, és nem is figyelték, miket mond reggel, ám itt a fórumon meglátták, hogy mit idéztetek tőle, és lépéseket tettek.
Ezt most komolyan is gondolod? Én azt hittem, hogy ez egy szakmai fórum, de legalább alapismeretekkel rendelkező laikusok, érdeklődők járnak ide és nem óvodások, sulinetesek játszótere... De a jelek szerint akkor nagyot tévedtem.
 #71375  Szerző: Gyurii91

tom1208 írta:..és elindult a nyíregyházi 91,1 :)
Részvétem. :gülü2:
 #71374  Szerző: tom1208

..és elindult a nyíregyházi 91,1 :)
 #71177  Szerző: mlaszlo

Wolf Kati számát vajon mi alapján vették be a rotációba, illetve a toplistára? Eddig Caramel-nek volt egy száma, amit az R1 játszott egy ideig, de magyar nyelvű számot nem szokott játszani.
 #71173  Szerző: Rádiós

Jön a felmérés: Újra lesz Rádió 1 Top 500
 #71148  Szerző: benjamin

Szerintem vagy felmondott vagy nem szerették hogy fikázza a számokat de várható volt.De nem bisztos mert van egy kis zűrzavar:
Mákszem levente:Kukori?!
Cooky:Top 50 :hehe:
Pinke Attila:Cooky live mix,Cooky show :gülü2:
 #71144  Szerző: centerweb

admin írta:
A Kronehit egy top 40 rádió

...nak indult!

Most már felnőttek, határozottan Hot A/C, 18-49-re kihegyezve.

A Kronehit (szerintem) sose volt CHR vagy Top 40, bár nem dönthető el egyértelműen, nagyon a kettő között mozog/mozgott. Az elején még a Krone Hit R@dio korszakban volt régi zenés AC, majd 2002-ben teljes rebrand, és innentől kezdve lettek Hot AC. Három-négy évvel ezelőtt is ugyanúgy benne voltak a rotációban Bonnie Tyler, Eurythmics, Nena, Michael Jackson, Soft Cell stb. mint most.

Az OFF-ért elnézést, és tényleg nem ez a lényeg jelen esetben, a Hot AC-t is lehet kissé tágabban értelmezni (főleg Európában), mint mondjuk az AC-t.
 #71127  Szerző: PooLee

Érdekes megfigyelés! A baloldali menüben még ott a neve, de üres oldal jön be, ha rákattintasz. Lehet, hogy megbíztak benne, és nem is figyelték, miket mond reggel, ám itt a fórumon meglátták, hogy mit idéztetek tőle, és lépéseket tettek.
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 482