RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#131373  Szerző: dkemeny77

Art mit mondott elköszönés gyanánt?
 #131303  Szerző: frekivadasz

A tévedés minimális kockázatával az, hogy néhányan mocskosul unatkoznak. Nagy szavak, aztán semmi eredmény. Meg is ragadnám az alkalmat, és meghirdetném a forgószelek és a földrengések elleni összefogást. Gyerünk, csatlakozzatok!
 #131301  Szerző: whoisthere

"Magyarországon először a 89.5 MusicFm csapata is csatlakozik az emberrablás és emberkereskedelem elleni összefogáshoz."

Nektek mi a véleményetek erről?
 #131271  Szerző: noartist

Zizit én is hiányolom már az éterből,nem lenne egy rossz döntés felvenni.Hátha egyszer egymásba botlanak...(mármint ő,és a rádió)
 #131263  Szerző: ceve

zenefalo írta:
Zorro90 írta:
ceve írta:Horváth Szilárd van Kátai Artúr helyén, és a honlap alapján véglegesnek tűnik.
Remélem, nem újabb kirúgásról van szó...
Pedig a honlapon,a műsorvezetők között nincs Kállai Artúr. A korábban kirúgott műsorvezetők is egyik napról a másikra tűntek el a rádióból :o
Az biztos, hogy távozott, de a hétvége délutáni műsorsávot figyelve könnyen el tudom képzelni, hogy nem kirúgták, hanem maga mondott fel...

Sajnálom, mert a kedvenc műsorvezetőm volt, kifejezetten szívesen hallgattam, de a karaktere nagyon nem illett ebbe az interaktív sávba. Mondhatni szenvedés volt műsorvezetőnek és hallgatóknak egyaránt.

Szilárd ahogy várható volt, elpoénkodja a dolgot - ezt máshogy nem is nagyon lehet csinálni... :(
 #131262  Szerző: asr27

1 hete köszönt el.
Nekem nem hiányzik, részemről Szilárd jobb.
Viszont Zizit szívesen hallanám, ő szerintem kiváló műsorvezető.
 #131261  Szerző: zenefalo

Zorro90 írta:
ceve írta:Horváth Szilárd van Kátai Artúr helyén, és a honlap alapján véglegesnek tűnik.
Pedig a honlapon,a műsorvezetők között nincs Kállai Artúr. A korábban kirúgott műsorvezetők is egyik napról a másikra tűntek el a rádióból :o
 #131260  Szerző: Zorro90

#131259  Szerző: ceve

Horváth Szilárd van Kátai Artúr helyén, és a honlap alapján véglegesnek tűnik.
 #131257  Szerző: Zorro90

Nem örülnék, ha ezután szombatonként is Cooky lenne. Amikor kénytelen vagyok hallgatni ezt a rádiót, kimondottan felüdülés, ha legalább hétvégén a késő délutáni-kora esti sávban a magyarul szépen beszélő, szerintem kellemes hangú Kátai Artúr van a mikrofonnál.
  • 1
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 565