RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#24918  Szerző: RXon

Na mi van faszikaim,most egyikotok se rikacsol,hogy nem a topicba illoket irogattok??Szabi!Most mehet az off,a Pont Fm,es egyebb radiok elemezgetese??Kurva erdekes...
 #24904  Szerző: Cicoo

Namármost. Az eltekerési faktor, ami nem véd meg a naptól, mert nem a naptejre vonatkozik, ugye, nem ott kezdődik, hogy szól néha 1-1 zene, ami nem tetszik. Olyan mindenhol van. Szerintem kábé senki nem hallgat állandóan ugyanolyan stílust.. Nem az a baj, hogy ha mondjuk populárisabb house mellett szól mondjuk pop, r'n'b, hiphop, funky, soul, hiszen ezek a stílusok poplárisak, általában aki az egyiket kedveli, az a másikat is, és amúgy is hatnak egymásra. Meg a legtöbb ember munka, utazás stb. közben hallgatja a rádiót. Az a durva, amikor lemegy egy Abba, utána meg egy David Guetta, aztán egy Britney, meg a "változatosság kedvéért" egy Inflagranti, meg egy Bon Jovi. Persze úgy, hogy az egymást követő számok között lehetőleg legalább 30 bpm legyen a különbség.. Az mondjuk elég csúnya tud lenni például..
 #24903  Szerző: Cicoo

FMdarkside írta: Hidd el, ha a Rise a Danubius helyett lenne, akkor még örülnék is neki. :)
Szóval a PontFM rohadtul nem Sláger meg Danubius klón.
réteg rádió.
Kell az a Danubius. Én inkább a Juventust szüntetném meg, de azonnal. Hogy miért, arra itt nem nagyon térnék ki, legyen elég annyi, hogy engem zavar, hogy mindenkihez akarnak szólni, és közben pedig nem szólnak senkihez. Sláger dettó, de egy fokkal jobb.

A PontFM is és a Rise is réteg-rádió, valóban. Szükség is lenne mindkettőre, csak nem így..

A Rise zenékre kitérve, én akkor döntöttem el, hogy nem, nem és nem vagyok hajlandó csak akkor hallgatni, ha sehol máshol nem találok jobbat, mikor megkapták a budapesti frekvenciát. Tök egyforma zenék mentek, és minden szám után lement az önpromó. Úgy fél-háromnegyed órát hallgattam, meg utána pár napig, reggel, belehallgatás szinten, és azt mondtam, hogy köszönöm, nem kérek az egész napos sablonos electro house-ból. (Szeretem, de töményen sok. Ha már house, akkor a gyümölcsös rádió. Párszor belefülelgettem random, és eddig jónak tűnik zeneileg.)
 #24902  Szerző: FMdarkside

lambda írta: Félreértettél de durván! Én itt egy árva szót sem ejtettem a pont fm-ről, sőt ebben a topicban pár oldallal előbb már kifejtettem, hogy nincs ellenük kifogásom, legyen rock zenei rádió is!
Én arra utaltam, hogy mindenhol rihanna, shakira, pussicat dolls, meg ilyenek mennek és sokak szerint ha alakul bárhol is egy új kereskedelmi adó ugyanezt kéne hoznia! Hát köszi, de szerintem meg nem!
A lényeg, hogy véletlenül sem a pont fm-re utaltam ....
Abban egyetértek, hogy stílusok szerinti rádiók kellenének. Mint Amerikában.
Mert most mi van, akik a rockot szeretik, próbálkoznak a Juventusszal, a Slágerrel, vagy a Danubiusszal ha Abaházi Csaba vezet műsort.
De esetenként megrökönyödve elkapcsolnak amikor jönne egy ABBA.

Ugyanez a Dance hívőkre is igaz lehet.
Néha a rádió1-en megy egy-két szám, de aztán sikítva kapcsolnak el, amikor meghallanak egy Britney remixet...:D

De itthon az a baj, hogy a kommunizmus nem igazán engedett meg annyi és olyan zenekart, hogy a stílusirányzatok erőteljesen képviselhessék magukat. Volt 25 aktív zenekar meg színház bérlet. Esetleg Szabad Európa.
Egy szóval mindenevők lettek.
Az a nagy büdös helyzet, hogy manapság van aki ugyanúgy szereti a lakodalmas muzsikát, a Tankcsapdát, a United-et, David Guetta-át, Fat Boy Slim-et, Prodigy-t, vagy a Run DMC-t.
 #24900  Szerző: lambda

FMdarkside írta: ez poén.
a pontfm pedig rohadtul nem játszott sablonzenét.
Hidd el, ha a Rise a Danubius helyett lenne, akkor még örülnék is neki. :)
réteg rádió.
Félreértettél de durván! Én itt egy árva szót sem ejtettem a pont fm-ről, sőt ebben a topicban pár oldallal előbb már kifejtettem, hogy nincs ellenük kifogásom, legyen rock zenei rádió is!
Én arra utaltam, hogy mindenhol rihanna, shakira, pussicat dolls, meg ilyenek mennek és sokak szerint ha alakul bárhol is egy új kereskedelmi adó ugyanezt kéne hoznia! Hát köszi, de szerintem meg nem!
A lényeg, hogy véletlenül sem a pont fm-re utaltam ....
 #24899  Szerző: FMdarkside

lambda írta: Éleg alpári egy hozzászólás, azért szerintem nem kéne ... Én szeretem a Rise FM-et, tetszettek a zenéik, és jók voltak a műsoraik is ahogy már többször leírtam, és sajnálni fogom nagyon, ha nem lesz pesti frekijük.

Amit én nem értek, hogy miért irritál ilyen sok embert, ha egy rádió nem danubius, sláger, vagy rádió1 klón ??????????? Rengetegen szerintem (köztük én is) már ezeket unják nagyon Nincs elég sablonzenét sugárzó adó? Bőven lehet válogatni szerintem.

Amit kihangsúlyoztam már nem egyszer: Semmi szükség 6-8-10 adóra, ha mind ugyanazt adja ...

Ezekhez a hülye linkekhez pedig: tényleg baromi ügyes vagy, hogy cool edittel, vagy mittudomén mivel összetudsz ilyeneket vágni, de már túlzottan is unalmas!
ez poén.
a pontfm pedig rohadtul nem játszott sablonzenét.
Hidd el, ha a Rise a Danubius helyett lenne, akkor még örülnék is neki. :)
réteg rádió.
 #24898  Szerző: lambda

sztyepan írta:Bozse moi!Hat sajnos ma nem kapcsoltak le,elég lassu a magyar rendörség...
De azért kurvajo hir,hogy végre eltünik ez a szanalmas,szégyenteljes étergyalazo szar!!!

Kivancsi leszek mi lesz a stabbal,az tuti,hogy a hasznalhato emberkek el tudnak helyezkedni,de elöre röhögök hoyg a selejtek nem. :D szegény timo... :cry: :(

azért megnézném most szilagyi tomika milyen képet vag most :D :D :D

Valaki irta,hogy vajon hogy fognak elbucsuzni.Ezek???Még jövöre is titkolni fogjak,nehogy a hirdetök elpereljék az alsogatyajukat is!
Éleg alpári egy hozzászólás, azért szerintem nem kéne ... Én szeretem a Rise FM-et, tetszettek a zenéik, és jók voltak a műsoraik is ahogy már többször leírtam, és sajnálni fogom nagyon, ha nem lesz pesti frekijük.

Amit én nem értek, hogy miért irritál ilyen sok embert, ha egy rádió nem danubius, sláger, vagy rádió1 klón ??????????? Rengetegen szerintem (köztük én is) már ezeket unják nagyon Nincs elég sablonzenét sugárzó adó? Bőven lehet válogatni szerintem.

Amit kihangsúlyoztam már nem egyszer: Semmi szükség 6-8-10 adóra, ha mind ugyanazt adja ...

Ezekhez a hülye linkekhez pedig: tényleg baromi ügyes vagy, hogy cool edittel, vagy mittudomén mivel összetudsz ilyeneket vágni, de már túlzottan is unalmas!
 #24877  Szerző: mgabor

nem a zenék, tudodjól :)
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 470