Undorító, kiábrándító, siralmas, szánalmas, vérlázító... nem is tudom, mit mondjak erre, mivel lehetne a legjobban jellemezni ezt az egészet. Olyan, mintha 10 évvel ezelőtt leragadt volna a zenetár, és azóta szigorúan csak Megasztárok és a leginkább ronggyájátszott számok kerülhettek volna bele, de azok is csak 10%-ban. KÖNYÖRGÖM, 10 évvel ezelőtt is ezektől a zenéktől lettünk rosszul már az egész ismerősi körömmel, 3-4 nap rádióhallgatás után muszáj volt kikapcsolni 1-2 napra, hogy ne őrüljünk meg. Ezek meg ezeket játsszák azóta is, sőt, a folytatást is ezzel képzelik el. Nem hiszem, hogy van még a világon mégegy ilyen ország, és annak mégegy ilyen rádiója, ahol ennyire dilettáns, beszari, vagy nem is tudom, milyen szóval jellemezhető zenei vezetője lenne. Remélem, hogy senki nem küldi vissza nekik a tesztet. Már maga ez a módszer is szánalmas. A slágerrádió sok éve csinálta ezt, azóta változott a helyzet, és tegyük hozzá: őket azért tízezrek szerették rajongva, a Neo-t pedig szinte kizárólag csak kényszerből hallgatják. De most ahogy hallgattam a híreket: vágni is meg lehetne tanulni, meg jaj de sok mindent lehetne mondani. Lehet, hogy ha többet hallgatnék magyar rádiókat, hozzá lennék szokva ehhez a béka ülepe alatti színvonalhoz? Én most teljesen kiábrándultam, és ki is kapcsoltam (150 dalig hallgattam és értékeltem). Nem is fogom jó ideig ezt a rádiót hallgatni, mert perpillanat a neve hallatán is kiráz a hideg.