RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#68153  Szerző: djlacee

zeller írta:
djlacee írta:Én ki fogom tölteni és be is küldöm :D
Akkor csak ügyesen, mert sztem Te leszel az egyetlen, aki majd ezt beküldi.

Ilyen primitív, maszek, 19. századi kutatást is csak egy magyar rádió csinálhat... Hiába, ha nincs pénz, hát megoldják így.
legalább megyek utazni :yes:
 #68152  Szerző: elek

Szerintem nincs nagyobb égés annál, minthogy egy országos kereskedelmi rádiónaz az jut ezsébe, hogy a hallgatóit kérdezze meg mit szeretnének hallani.
Ez szakember kérdése, és nem a hallgató dolga. Főleg ilyen primitív - tényleg 19. századi módszerrel. Mivel még én nem találkoztam vele, ezlrt nem is akarom elhinni, hogy ez tényleg így fog zajlani.

OMG.
 #68150  Szerző: zeller

djlacee írta:Én ki fogom tölteni és be is küldöm :D
Akkor csak ügyesen, mert sztem Te leszel az egyetlen, aki majd ezt beküldi.

Ilyen primitív, maszek, 19. századi kutatást is csak egy magyar rádió csinálhat... Hiába, ha nincs pénz, hát megoldják így.
 #68149  Szerző: djlacee

Én ki fogom tölteni és be is küldöm :D
 #68147  Szerző: colter

Zenei téren pl lehetne Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden, Rainbow, és egyéb ilyen klasszikus hard rock/metal bandák.
De szerintem ez esélytelen sajnos, mert az embereknek a sz.. kell...
 #68138  Szerző: moby67

Szerk. @moby67: Az online teszttel az a baj, hogy az idősebbek nem neteznek, a telefonosnál meg nem lehet elérni a fiatalokat.[/quote]

AHA!
Akkor az idősebbeknek szól. Eltudom képzelni a korosztályt amint egész este a kivágott ujságszelvénnyel a kezükben végig izgulják a müsornak nevezett valamit és izgulva x-elnek.
Ja el ne felejtsék másnap postára adni!
 #68136  Szerző: csokie

Ezzel a zenei teszttel rohadt nagyot fog bukni a Neo. 10000-ből 1 ha végig fogja ülni.
Láttam a metró újságban amit ki kell tölteni, háát, ha fizetnének se tölteném ki.
 #68133  Szerző: DWC

Gyurii91 írta: http://www.youtube.com/watch?v=CElq7YBT3kA
http://www.youtube.com/watch?v=_3DcxzBffXg&NR=1
Szerintem ilyen lesz a nagy zenei teszt is. Mármint ilyen "mozaikos". Amúgy ezekből sokat nem játszottak még a régi Slágeren sem.
mlaszlo írta: Hát ez elég érdekes lesz, 500 számból részlet 2 óra alatt? Mennyi részletet adnak majd egy-egy számból, 10 másodpercet? Ennyiből válasszanak majd a hallgatók? :o
Igen, annyi szokott lenni a telefonosban is, max. 10-12 másodperc. A 40 dalos telefonos volt egyébként 30-45 perc, attól függ, mennyit beszélt a kérdezett fél a két dal közt. A Class, és régen a Danubius is, tudtommal, telefonost csináltatott, alkalmanként nagyjából úgy 1000 embert megkérdezve. Ha jól emlékszem, 18-49-ben kérdeztek.

Amúgy, ha jól számoltam, megoldható 2 óra alatt úgy, ha mondjuk 10 mp megy mindenből. Gondolom, szünetek lesznek, nem egyben darálnak le ennyi részletet. Amúgy a 3 óra reálisabb lenne. Ha blokkokban játsszák, és lesznek műsorvezetői felkomfok is, akkor még érdekes is lehet. :)

Valaki felvenné majd?

Szerk. @moby67: Az online teszttel az a baj, hogy az idősebbek nem neteznek, a telefonosnál meg nem lehet elérni a fiatalokat.
 #68126  Szerző: moby67

[quote="Gyurii91"]Ha ennyire a Sláger rádiót erőltetik akkor könyörgöm ne a kiutált Slágert akarják már "feléleszteni", hanem azt amikor a 60's és 70's zenék is mentek, nyugodtan lehetne retro buli egésznap. Nem tudom, nem hallgattam Sztár FM-t, de amiket hallottam, olyan stílust felvehetne a NEO. Nem kellene se új zenét, se agyonjátszott zenét, hanem egy igen nagy merítésű retro adó lehetne!

Klasszikus rock, pop, disco, reggie, blues műfaj. Pénteken, szombaton több órás élő mix... DE JÓ LENNE! :shock:

Jó amiket le írsz,de sajna nem Te vagy a zenei főguru ezeknél!
Biztos sokan örülnének ha a 70-es 80-as évek magyar rock bandái többet mennének,
mert valjuk be azok még nem "tehetségkutakodópénzenmegalkotott-tehetségtelenszájtátogató-cicababaésplayboyfiucskák" VOLTAK!

Ja és nem a reggeli h.....e, i...a po....ások miatt tekerne ide sok hallgató.
Mert a neo most:minen nap róluk szól...
 #68121  Szerző: Gyurii91

Ha ennyire a Sláger rádiót erőltetik akkor könyörgöm ne a kiutált Slágert akarják már "feléleszteni", hanem azt amikor a 60's és 70's zenék is mentek, nyugodtan lehetne retro buli egésznap. Nem tudom, nem hallgattam Sztár FM-t, de amiket hallottam, olyan stílust felvehetne a NEO. Nem kellene se új zenét, se agyonjátszott zenét, hanem egy igen nagy merítésű retro adó lehetne!

Klasszikus rock, pop, disco, reggie, blues műfaj. Pénteken, szombaton több órás élő mix... DE JÓ LENNE! :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=CElq7YBT3kA
http://www.youtube.com/watch?v=_3DcxzBffXg&NR=1

Ezeket a régi Slágerből ismerem, és persze a mai zenék legtöbbje is ezekből ered... :)
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 584