RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#130430  Szerző: hd

MrTubatov írta:Kérlek segítsetek,a Top of Hour szignáljukat keresem,de sehol sem találom.(A 2013-asat,nem a mostanában a Road Showban használtat)
2013, 2014
 #130418  Szerző: MrTubatov

Kérlek segítsetek,a Top of Hour szignáljukat keresem,de sehol sem találom.(A 2013-asat,nem a mostanában a Road Showban használtat)
 #130410  Szerző: whoisthere

Igen, csak ámultam a Délutáni Road Show elemein. :) Jó.
 #130381  Szerző: samsung

nagyon jót tett a rádiónak ez az arculat frissítés! sokkal nagyobb élvezet hallgatni:)
 #130347  Szerző: noartist

Vitatkozó műsorvezetőket hallgatni kész öröm. :P
 #130217  Szerző: whoisthere

noartist írta:
whoisthere írta::lol:
Önindító. Ha nem a cirkusz része, akkor Petra egyre jobban kezd elveszni a srácok kavarta éterben.

Belefér egy reggeli műsorba, hogy egy tagot így "kezeljenek"?
mi? :oops:
Petra kiment a stúdióból, mert "szanaszétszívták" a vérét, egy megszólalást ki is hagyott. Vagy a cirkusz része, vagy mert ennyire nem bírja Dani és "kisbalázs" Bence rohamát. (Szerintem Petra tényleg nem való oda, hétvégén nagyon szeretem hallgatni az okosságait. :) )
 #130214  Szerző: zoo

Attila05 írta:De jó, hogy nem olyan munkahelyem van, ahol imádnom kell a főnök kutyáját. Na meg erre épít egy facebook oldalt...
+1
 #130211  Szerző: noartist

whoisthere írta::lol:
Önindító. Ha nem a cirkusz része, akkor Petra egyre jobban kezd elveszni a srácok kavarta éterben.

Belefér egy reggeli műsorba, hogy egy tagot így "kezeljenek"?
mi? :oops:
 #130210  Szerző: Csongii

Csak szerintem kellene a hírek aláfestő zenét kicsit halkítani? Mobilon számomra zavaró, hogy majdnem ugyanakkora hangerővel szól, mint a hírolvasó hangja. :S
 #130205  Szerző: egon2

whoisthere írta:Magányos dolog lehet egyedül a csúcson lenni.
Helyi szinten 2 konkurenciája is van a music fmnek,ha csak a zenei rádiókat nézzük.juventus és jazzy rádiók.
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 565