RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#69479  Szerző: tomee87

A PR-Telecomnál mostantól nem kötelező a szolgáltató által biztosított set top boxokat kérni az SD ill. HD digitális szolgáltatásokhoz, CA Modullal és DVB-C tunerral rendelkezők igényelhetnek csak kártyát a szolgáltatás igénybevételéhez.
Forrás: áprilisi számlalevél
 #69411  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Azt sem értem ez a Telenornak miért jó?
Most nézem, már a TARR-nál is van, szinte ugyanilyen és ott is Telenoros. http://www.tarr.hu/?idmenu=114
Lehet, hogy nem megy úgy a mobilinternet, mint ahogy szeretnék és esetleg így próbálnak meg előfizetőket szerezni.
 #69409  Szerző: tomee87

Azt sem értem ez a Telenornak miért jó?
Most nézem, már a TARR-nál is van, szinte ugyanilyen és ott is Telenoros. http://www.tarr.hu/?idmenu=114
 #69407  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Március 25-től elindult a PR-Telecom mobilinternet szolgáltatás.
A Telenor hálózatát használják ők is, egyelőre még csak az ÁSZF szerinti lista és kedvezményes listaárak vannak. De gondolom várhatóak akciók is és esetleges csomagajánlatok.
http://www.pr.hu/?m=egyeb&alold=dokumentumok
Néhány száz Ft eltéréssel majdnem ugyanazok az árak és a csomagok, mint a Digi mobilinternetnél. Vajon mit vár ettől a szolgáltatástól a PR? Vagy lehet, hogy kábel tv-s előfizetőknek olcsóbb lesz?
 #69406  Szerző: tomee87

Március 25-től elindult a PR-Telecom mobilinternet szolgáltatás.
A Telenor hálózatát használják ők is, egyelőre még csak az ÁSZF szerinti lista és kedvezményes listaárak vannak. De gondolom várhatóak akciók is és esetleges csomagajánlatok.
http://www.pr.hu/?m=egyeb&alold=dokumentumok
 #69403  Szerző: mlaszlo

jeek írta:
mlaszlo írta:
Ezek a Pest-megyei települések is ehhez a fejállomáshoz tartoznak?
Az összeset nem fogom tudni fejből de, Dunaharaszti, Halásztelek, Dunavarsány, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Budakeszi, Budajenő, Telki, Páty.... stb. ezeket biztos, hogy a Dunaharaszti fejállomás látja el analóg tv-vel egységes kínálattal (62 analóg tv csatornával), nettel és telefonnal.
Köszönöm az infót, úgy látszik akkor ezen a fejállomáson tényleg kicsit lassabban dolgoznak.
 #69399  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Az összeset nem fogom tudni fejből de, Dunaharaszti, Halásztelek, Dunavarsány, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Budakeszi, Budajenő, Telki, Páty.... stb. ezeket biztos, hogy a Dunaharaszti fejállomás látja el analóg tv-vel egységes kínálattal (62 analóg tv csatornával), nettel és telefonnal.
 #69354  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nem nagyon szokott ilyen gond lenni valóban, főleg, ha jelzik én szólok és megcsinálják. De az ország minden részére én sem tudok szólni :( Sajnos van egy fejállomás (Dunaharaszti és környéke) ott úgy vettem észre, ilyen és ehhez hasonló téren trehányabbak, mint a többin.
 #69274  Szerző: tomee87

centerweb írta:
Ezért csodálkoztam, mert a PR-Telecomot ilyen szempontból korrektnek ismerem.

Na, majd ha áll át az RTL és a TV2 (következő évtizedben), mennek majd a bejelentések a félarcú Szellő Istvánokról és a megnyújtott Csillagvirág klinikákról. :) Hátha akkor rendeződik a helyzet.
Nem nagyon szokott ilyen gond lenni valóban, főleg, ha jelzik én szólok és megcsinálják. De az ország minden részére én sem tudok szólni :( Sajnos van egy fejállomás (Dunaharaszti és környéke) ott úgy vettem észre, ilyen és ehhez hasonló téren trehányabbak, mint a többin.
 #69273  Szerző: centerweb

jeek írta:
centerweb írta:
De például magát a csatornát nem nézik? Vagy amíg nem megy közlemény, addig mehet a képernyőn akár a majom segge is?
Jelenleg még nincs leszabályozva sehol sem, hogy analógon, hogyan kell adni a 16:9-es csatornákat (sajnos).
Ha letterboxba adják, akkor abba, ha 16:9-be akkor abba, ha Pan & Scanbe akkor abba, nincs jelentősége.
Amíg az átlag előfizetőket ez nem izgatja (mert nincsenek ilyen hibabejelentések) addig nem lesz változás úgysem ilyen téren.
Olyasmi ez, mint a McDonald's-os meló, amíg nem dolgozol ott nincs bajod az ottani kajával, de ha pár hónapot ott vagy, már hánynod kell tőle és próbálod minél inkább kerülni. A kábelesek is ilyenek, megy a csatorna, megy.. leszarják, h nyújtott a kép, vagy nem látszik a logó :S Mert nem nagyon tudok olyan kábelszolgáltatót mondani, ahol analógon ne lenne ilyen gond :( (kivéve itt nálunk a PR-Telecomot, mert én rögtön szólok emiatt és már csinálják is).
Ezért csodálkoztam, mert a PR-Telecomot ilyen szempontból korrektnek ismerem.

Na, majd ha áll át az RTL és a TV2 (következő évtizedben), mennek majd a bejelentések a félarcú Szellő Istvánokról és a megnyújtott Csillagvirág klinikákról. :) Hátha akkor rendeződik a helyzet.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 129