dkemeny77 írta:Tele van az újság hirdetéssel...Milán írta:A Stereo FM-hez közel álló cég...Ez már nyereséges lehet, bár számottevő nyereséget szerintem ez se hoz....
ProDG Impex Kft. - a tulajdonosa ennek is a Sz. Tamás.
dkemeny77 írta:Tele van az újság hirdetéssel...Milán írta:A Stereo FM-hez közel álló cég...Ez már nyereséges lehet, bár számottevő nyereséget szerintem ez se hoz....
Milán írta:A Stereo FM-hez közel álló cég...Ez már nyereséges lehet, bár számottevő nyereséget szerintem ez se hoz....
Milán írta:Siófokon már ÚJ helyi újsággal is próbálkoznak egyébként...az első szám tegnap jelent meg...Kik?
asr27 írta:Pont ezért nem kellene, hogy ezt is lekapcsolják ezek a szemetek.De ez nem a hatóságon múlik csak, hanem a tulajoknak is tenni kéne érte, hogy ne halljon meg ez a rádió.
asr27 írta:Ott lakik a Juventus is.... de megprobálhatom.dkemeny77 írta: Ott lakok tőle nem messze, szoktam látni, tavaj óta leszedték a csillagot az ajtóról.Ha ott laksz, akkor szépen kopogj be az ajtón és, ha lesz ott valaki, akkor kérdezd meg, mi a helyzet a rádióval...
dkemeny77 írta: Ott lakok tőle nem messze, szoktam látni, tavaj óta leszedték a csillagot az ajtóról.Ha ott laksz, akkor szépen kopogj be az ajtón és, ha lesz ott valaki, akkor kérdezd meg, mi a helyzet a rádióval...