RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#132551  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
Kovi02 írta:88,8-ra beterjed az Antenna Hit????
Azért szerintem meg lehetne pályáztatni a 88,8-at,mert Pestet lefedné,és(az Ozone FM esetében) Dél:Dunaföldvár Észak:
- Kelet:Miskolc Nyugat:Győr felől jönne az adás....
Ha meg nem pályáznak/nem ők kapják meg,akkor meg egy Pestet lefedő frekit kapnának
Nem unod még a hülyeségedet? Én már nagyon.
fogalmad sincs miket írsz itt! :gülü2:
Asr esküszöm hogy ott hallgatom az Antenna Hit rádiót...
Amúgy azon a frekin volt valaki a Rádió C óta...? Nem rémlik
 #132548  Szerző: asr27

Kovi02 írta:88,8-ra beterjed az Antenna Hit????
Azért szerintem meg lehetne pályáztatni a 88,8-at,mert Pestet lefedné,és(az Ozone FM esetében) Dél:Dunaföldvár Észak:
Ha meg nem pályáznak/nem ők kapják meg,akkor meg egy Pestet lefedő frekit kapnának
Nem unod még a hülyeségedet? Én már nagyon.
fogalmad sincs miket írsz itt! :gülü2:
 #132547  Szerző: Kovi02

88,8-ra beterjed az Antenna Hit????
 #132544  Szerző: dkemeny77

Kovi02 írta:Pesten nem pályáztatják a 88,8-at???
Vagy esetleg mehetnének 96,4-re is.......
Bár a Pestieket nem érdekli szerintem az,hogy mi van Győrben......
Viszont a zenék nagyon jók,emlékeztet az R1-re....
A 107,5-öt figyelem,jövőhéten megyek arrafele,ha a rádió elkapja az RDS-t,akkor nézem......
A 105,7-en is volt az RDS: _RADIO_1_...
Ja,és az igaz,nem csak az én zenei igényem van,de ha mondjuk mennének Pestre,akkor ott van 1db(Music FM) 15-25 éves korosztálynak szóló rádió....
Az Ozone szerintem versenyezhetne ezzel....

Csongi : bocs rosszul emlékeztem

Kovi: A 88.8-at nem pályáztassák mert ott jön az Antenna Hit
Valóban versenyképes lehetne.
Az RDS pedig Ozone.
 #132543  Szerző: Kovi02

Pesten nem pályáztatják a 88,8-at???
Vagy esetleg mehetnének 96,4-re is.......
Bár a Pestieket nem érdekli szerintem az,hogy mi van Győrben......
Viszont a zenék nagyon jók,emlékeztet az R1-re....
A 107,5-öt figyelem,jövőhéten megyek arrafele,ha a rádió elkapja az RDS-t,akkor nézem......
A 105,7-en is volt az RDS: _RADIO_1_...
Ja,és az igaz,nem csak az én zenei igényem van,de ha mondjuk mennének Pestre,akkor ott van 1db(Music FM) 15-25 éves korosztálynak szóló rádió....
Az Ozone szerintem versenyezhetne ezzel....
 #132541  Szerző: Csongii

dkemeny77 írta: Tudtommal Balaton is Alisca ...
Sose volt az Alisca freki, ráadásul úgy emlékszem, hogy az Aliscát később vették meg, mint ahogy a Balatonon elindultak.
 #132537  Szerző: dkemeny77

origo20 írta:Azért gáz hogy 1 éve van az Alisca frekiken és a 107.5 RDS-e még mindig Rádió1....
Tudtommal Balaton is Alisca ...
RDS : _OZONE_FM_
Azt hallottam hogy Pakson viszont még mindig R1.

kovi: Valóban jó adó az Ozone Fm lehet hogy a te zenei igényeket kielégíti de vannak más igények is. :-)

Ami nagyon érdekes...
Tegnap bárányék nagyon sokat értekeztek az Ozone FM-ről, és szóba került a volt R1 Budapesti frekvencia.
Erre bárány:

'' A pletykák szerint amúgy az Ozone FM hamarosan elindul egy fővároshoz közeli frekvencián ultra rövid hullámok, így reméljük hogy beszivároghatunk Budapestre''

Tud erről valaki valamit?
 #132535  Szerző: Kovi02

Nekem nem is hoz le RDS-t a 107,5-ön........
De azért ez röhej....
Szekszárdon meg _OZONEFM_
Miskolcon meg _OZONE_FM_96_3_MHZ_OZONEMHZ_96_3E_FM_
Nekem folyton így írta ki az autórádió,nem tudom másnak volt-e vele ilyen problémája....
Mondjuk Baja és Szekszárd között folyton váltott az autórádió és ez volt az RDS _OZONE_FM_OZONEFM_
Szekszárdon már nem ez az RDS-de azért mégis.......
 #132534  Szerző: origo20

Azért gáz hogy 1 éve van az Alisca frekiken és a 107.5 RDS-e még mindig Rádió1....
 #132532  Szerző: Kovi02

Jó,lehet igazad van,de nekem még mindig ez a kedvenc adóm.....
Ez kielégíti a zenei igényeim 90-95%-át,ezért hallgatom.......
Vannak benne bakik,bár hol ne lennének,és az is igaz,hogy a "Város első számú rádiója" szlogent nem kellene nyomni a Balatonon,vagy ezt a szignált kellene mellé használni "105,7 Tihany",mert "105,7 Balaton" szignálról nekem pld a Heves megyei kis falu,Balaton ugrik be.........
És én Tompán lakom,alig veszem a 94,3-at is,ha meg vételkörzetbe érek,az a 106,5-a 107,5,esetleg a 96,3-vagy Baja fele a 94,3 és a 91,1-lesz....
A 103,1-et csak streamen tudom,és a 105,7-et is csak akkor,amikor van időm kiforgatni Fehérváron a 105,6 alól.....
És a honlapjukat frissíteni kéne már,mert ott van ilyen: 103,1 Ozone FM 100,7 Ozone FM (új)
Na azért ez ciki......
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 108