Ivoa írta:Vác 87,9 is Katrádió. A Tatabánya 107,0 viszont továbbra sem ismert.Vác nem, visszamondták a pályázásukat... Amúgy ott is tökéletesen fogható a 102.1, pláne, hogy monó...
Ivoa írta:Vác 87,9 is Katrádió. A Tatabánya 107,0 viszont továbbra sem ismert.Vác nem, visszamondták a pályázásukat... Amúgy ott is tökéletesen fogható a 102.1, pláne, hogy monó...
Pasa írta:Debrecen 92,3 is ugyanez...Meg is lepett, hogy a Lánchíd itt sem indult. Ez viszont jelentheti azt, hogy a Debrecen 90,0 maradhat a Frissé, mert a Máriát kizárták. De jelentheti azt is, hogy a 90,0-re kihozzák a Katrádiót, és a 92,3-at újrapályáztatják.
moby67 írta:Mi a gond ezzel a rádióval???Nem fikaztam, hanem meglepodtem es ott volt a sok xDDDD a hszem vegen....
Senkit se akar hitében áttéríteni vagy megtéríteni, senkit nem aláz meg!
Ja és túlnyomó részt azok fikázzák akik soha bele se hallgattak a műsorokba. Pedig lehet hogy egészségükre válna!
mimi írta:5*moby67 írta:Mi a gond ezzel a rádióval???Nekem például semmi; nagyszerű helye volna olyan piacokon, ahol egészséges versenyben működnek mind helyi, mind pedig hálózatos kereskedelmi adók, kiegészítve fenntartható és értelmes helyi közösségi rádiókkal. Na ilyen piacok nincsenek, mert random, szeretet alapján osztogatják el a frekvenciákat, amiknek a működtetése aztán annyira túl van szabályozva, hogy elég kevesen rúghatnak labdába. Miközben a Médiatanács visszafogja, eluralja és lefojtja a rádiós piacot, szerintem érthetőek a "nahát, már megint a Katrádió/Mária/Lánchíd/Európa" típusú gúnyos beszólások, amik nem is feltétlenül mindig az adott médiumnak szólnak, hanem annak a gyakorlatnak, hogy nekik kiemelten jár frekvencia, mert csak.
Ja és túlnyomó részt azok fikázzák akik soha bele se hallgattak a műsorokba. Pedig lehet hogy egészségükre válna!
moby67 írta:Mi a gond ezzel a rádióval???Erre a rádióra - szerintem - szükség van. Középhullámon, ahogyan az sokáig szólt is, így betelefonálhattak az erdélyi, vagy a felvidéki hallgatók is.
moby67 írta:Mi a gond ezzel a rádióval???Nekem például semmi; nagyszerű helye volna olyan piacokon, ahol egészséges versenyben működnek mind helyi, mind pedig hálózatos kereskedelmi adók, kiegészítve fenntartható és értelmes helyi közösségi rádiókkal. Na ilyen piacok nincsenek, mert random, szeretet alapján osztogatják el a frekvenciákat, amiknek a működtetése aztán annyira túl van szabályozva, hogy elég kevesen rúghatnak labdába. Miközben a Médiatanács visszafogja, eluralja és lefojtja a rádiós piacot, szerintem érthetőek a "nahát, már megint a Katrádió/Mária/Lánchíd/Európa" típusú gúnyos beszólások, amik nem is feltétlenül mindig az adott médiumnak szólnak, hanem annak a gyakorlatnak, hogy nekik kiemelten jár frekvencia, mert csak.