RADIOSITE Fórum

• Budapest Európa TV

#17002  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:Őt már láttam szerintem. Nem ő vezeti a Sporthíradót? :oops:
Nézed éjjel-nappal, mi? :lol: :lol:
Hogyne! :hehe: De mikor van Anettka?
 #17001  Szerző: MrG

Attis írta:Őt már láttam szerintem. Nem ő vezeti a Sporthíradót? :oops:
Nézed éjjel-nappal, mi? :lol: :lol:
 #17000  Szerző: Attis

Szabi írta:Muhaha! :D!
Közben böngészgetem a honlapjukat, milyenarcokvannakezenbázge:

Kép

Szenzációs! :D
Őt már láttam szerintem. Nem ő vezeti a Sporthíradót? :oops:
 #16998  Szerző: MrG

Muhaha! :D!
Közben böngészgetem a honlapjukat, milyenarcokvannakezenbázge:

Kép

Szenzációs! :D
 #16992  Szerző: MrG

mg írta:
Chester írta:http://bptv.mconet.biz/Kozlemeny/Vilags ... 73200.html

Megtörtént a müszaki átadása a Budapest Televízió új 350 négyzetméteres nagystudiójának.A minden rendezői igényt kielégítő full HD studió ma Magyarországon egyedülálló.A berendezéseket a Thomson,illetőleg a Fora cég szállította.Jó hír,hogy a legkorszerübb fényvetőkkel ellátott müterem lámpáit a hazai,de egész Európában jól ismert Balogh cég szállította.Ezekután az 1,5 millió

nézőszámot is elérő,Jó Ebédhez,Jó A Nóta címü müsor vasárnapi felvételével,és igazi sztárparádéval,200 fős közönség előtt történik a külföldön is igen népszerü müsor

felvétele.
na húzzanak már...
legalább lesz mit árverezni :D
Ezen parányi kis szöveg helyesírási hibái egy általános iskolai nyelvtandolgozatban 21 hibapontot érnének, ami körülbelül 2-es alá lenne, ha a tancinéni jó viszonyban van a lurkó szüleivel. Bépétévééé :yeah:

1.5 millió?? Talán "háromszázezer! Harmincezer!" "Ráreagáltak..."
 #16988  Szerző: LuciFerko

:lol: :lol: :lol: :lol:
 #16939  Szerző: mg

Chester írta:http://bptv.mconet.biz/Kozlemeny/Vilags ... 73200.html

Megtörtént a müszaki átadása a Budapest Televízió új 350 négyzetméteres nagystudiójának.A minden rendezői igényt kielégítő full HD studió ma Magyarországon egyedülálló.A berendezéseket a Thomson,illetőleg a Fora cég szállította.Jó hír,hogy a legkorszerübb fényvetőkkel ellátott müterem lámpáit a hazai,de egész Európában jól ismert Balogh cég szállította.Ezekután az 1,5 millió

nézőszámot is elérő,Jó Ebédhez,Jó A Nóta címü müsor vasárnapi felvételével,és igazi sztárparádéval,200 fős közönség előtt történik a külföldön is igen népszerü müsor

felvétele.
na húzzanak már...
legalább lesz mit árverezni :D
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 39