RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#44629  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:mondjuk aki a kiv műsort vezeti az jobban felkészülhetne, de hát majdcsak belejön.
Úgy beszél, mintha be lenne füvezve. ^^
 #44615  Szerző: ravasz

Rádiós írta:Attól tartok, hogy miután eddig is kibulizták a frekiket, ezek még kapnak lehetőséget, had építsék a Magyar gazdaságot!
Egyébként abból az 6 "kibulizott" frekiből 1 darab van, ami úgy, és ott szól, ahogy kéne. A többi vagy sistereg, vagy mono, vagy 5 km körzetben szól, vagy csöndet sugároz, vagy idétlen mixek mennek rajta 0-24-ben... évek óta, annak ellenére, hogy hálózatba van kapcsolva és köteles lenne a központi műsort adni.

Úgyhogy nekem nem lenne képem még többre pályázni a helyükben, az eddigiekkel sem tudnak kezdeni semmit, pedig óriási lehetőségek lennének benne... Ha minden a vállaltak szerint menne, a rádió elérne vagy 3-400.000 embert, szezonban még többet.
 #44613  Szerző: Rádiós

Skacok ez komolytalan rádió. Egy winampról megy az adás, keverés nuku. A műsorvezetők egyike sem tudna máshova elhelyezkedni. Évek óta ilyen és még itt mondják páran, hogy majd fejlődik meg majd jobb lesz. Jah jobb lesz, ha elkussol végleg. Kár a frekiért. Egy rakás kisközösségi komolyabban áll a rádiózáshoz. A bajom az leginkább, hogy a megrendelő meg egy ilyen cég alapján leírja a rádiót, mint hirdetési lehetőséget.
Attól tartok, hogy miután eddig is kibulizták a frekiket, ezek még kapnak lehetőséget, hadd építsék a Magyar gazdaságot!
 #44604  Szerző: SzD

ravasz írta: http://soundcloud.com/ravaszhu/yoradio_gyonyor

Csak nem róla beszéltek? :)
De, róla... :wailing: :wailing:
Annyira nem értem, hogy miért engednek bárkit mikrofon mögé. Nem hiszem el, hogy nem volt jobb jelentkező a műsorvezetői posztra. Bár gondolom valakinek a puszipajtása, ezért van ő... :gülü2:
És ez rohadtul lehúzza a rádiót. Ha valaki ebben az időben hallgat bele, nem csodálnám, ha utána még csak véletlenül sem hallgatná újra...
 #44590  Szerző: csokie

Mi a telefonszámuk? 3x meghallgattam de nem bírtam értelmezni. Kész ez a pali :D
 #44575  Szerző: LuciFerko

mondjuk aki a kiv műsort vezeti az jobban felkészülhetne, de hát majdcsak belejön.
 #44574  Szerző: LuciFerko

Rádiós írta:Ez továbbra is szar. Aki most ül adásban magán röhög. Az előadók nevét sem tudja kimondani. A winampa be van fűzve pár szignál. Ennyi változott. Gyalázat FM! Az ilyet irtani kéne, nem dicsérni!
Felmérésben meg azért nem szerepel, mert:
1. nem Fehérvári a rádió, tehát az adó telephelye nem a város közigazgatási határán belül van.
2. nem fizet a felmérésért. Így max csak az egyéb kategóriában lehet.
Nekem meg épp bejön ez a laza stílus, és hogy nem gépies, másodpercre időzített az adásmenet. Nekem személy szerint ez emberközelibb mint pl a class vagy rise. Mondom ez az ÉN személyes véleményem. Olyan szabad rádió :)
 #44569  Szerző: SzD

Rádiós írta:Aki most ül adásban magán röhög. Az előadók nevét sem tudja kimondani.
Mondjuk, aki a kívánságműsort vezeti, tényleg egy vicc. Műsorvezetőnek alkalmatlan, az pedig, hogy nem tud rendesen beszélni (mert nem csak a zenék címével vannak problémái, hanem úgy általában véve a beszéddel, ami elég ciki), csak hab a tortán.
 #44564  Szerző: csattila

Számomra kicsit fura a netes adás. Halk sistergés megy a hang alatt. Olyan mint ha az FM adást adnák fel a streamre, de monoban.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 51