RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106676  Szerző: mlaszlo

chromsix írta:Meghallgattam Medveczky Mihály beszélgetését a műsorvezetőkkel az elmúlt egy órában. Szerintem M.M. nagyon optimistán áll a dolgokhoz, azért kaphatott volna még esélyt/időt hogy tudjon bizonyítani, mert nagyon sok pénzről van szó. Valószínűleg akik körülveszik és a hitelezők már nem látták ilyen optimistán a helyzetet. Ki hallgatta még? Vélemények?
Szerintem nagyon kockázatos lett volna hagyni, hogy tovább működjön. Az NMHH felé napról napra nő a tartozás, felszámolás esetén pedig ugye mindig az állami szervek felé fennálló tartozásokat kell először kiegyenlíteni, ha marad pénz az kerül szétosztásra a hitelezők és a befektetők között. Na most itt nagy volt a kockázat, nagyon rövid idő alatt kellett volna bevételt termelni, különben fennáll a lehetőség, hogy az NMHH tartozás akkora összeget tesz ki, hogy adott esetben a hitelezők és a befektetők számára egy forint nem marad egy felszámolás során.
 #106675  Szerző: origo20

Kicsit egoista a csávó.....
 #106674  Szerző: chromsix

Meghallgattam Medveczky Mihály beszélgetését a műsorvezetőkkel az elmúlt egy órában. Szerintem M.M. nagyon optimistán áll a dolgokhoz, azért kaphatott volna még esélyt/időt hogy tudjon bizonyítani, mert nagyon sok pénzről van szó. Valószínűleg akik körülveszik és a hitelezők már nem látták ilyen optimistán a helyzetet. Ki hallgatta még? Vélemények?
 #106672  Szerző: chromsix

radioskuki írta:Minek kell megetetni a gyerekkel a spenótot ha utálja?
Biztos a Miska borjú szereti. :D
 #106670  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Adhatok holnap déltől? Most izgalmak vannak a Neo offolása miatt. :D
Ám legyen, most az egyszer...! :gonosz:
 #106669  Szerző: asimov

107.2-on igen tisztesseges melyhangzas van... a Tankcsapda szamnal ugraltak a mellynyomok :) regen is ilyen volt a Neo?
A Class (100.5) hangzasa ehhez kepest "sokol radio"
 #106667  Szerző: mimi

vaklárma, jön, csak nagyon szarul
 #106666  Szerző: mimi

Vagy a telefonomat zavarja valami, vagy lekapcsolták Szeged 90.3at. Minden más szegedi adó és Szentes 100.4 megy, az előbb még a 90.3 is jó volt.
 #106664  Szerző: mimi

adminisztrator írta:"Miért fizetnénk ki?" - válaszolta Medveczky Mihály arra a kérdésre, hogyan kíván eleget tenni tartozásainak a rádió.
igaza van, le is ülheti
 #106662  Szerző: radioskuki

Nagyon kár, hogy ilyen véget ért a Neo!
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 584