RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#75639  Szerző: Milán

Mit kamuznak hogy délben indul?Amikor a 96.2 Siófokon is tisztán, RDS-el jön?Picit halk én úgy vettem észre...
 #75636  Szerző: Jani

mlaszlo írta:
LuciFerko írta: itt 33-34 dB-vel jön, mono, nincs RDS. "úgy élvezem én a strandot" megy :D :D :D
a többi fehérvári helyi 38-42 dB-vel jön.
Errefelé a 94.5 jön be csak nagyon gyengén Fehérvárról, a 101.8-ból valamit ki lehet venni a sistergésből, a 99.2-nek meg nyoma sincsen, a Lánchíd viszont teljesen jól jön. Kicsit azért ez furcsa nekem.
Budapesten ezen belül Káposztásmegyeren a 106.6 jobban jön,mint a Fehérvár rádió.Szerintem is a főváros felé van irányba az antenna.
 #75634  Szerző: LuciFerko

már van RDS is, de nagyon gyenge a vétel.
 #75625  Szerző: LuciFerko

és már megy is a Zene :) RDS még nincs.
 #75622  Szerző: LuciFerko

Indul a 96,2 is, ST és RDS nélküli vivő van.
 #75618  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: még nem.
Akkor az marad holnapra. Talán az már nem fog idáig elszólni :D
 #75617  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:szerintem, hogy legyen meg a lefedettség BP és fehérvár közt. a 100.3 már Érd után eltűnik az m7esen.
A 100.3 szerintem még a fővárosban se jön mindenhol tisztán. Kíváncsi leszek meg lesz-e a teljes lefedettség Budapest és Balaton között, amit most hangoztattak.
A Balatonfüredi is elindult már?
még nem.
 #75616  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:szerintem, hogy legyen meg a lefedettség BP és fehérvár közt. a 100.3 már Érd után eltűnik az m7esen.
A 100.3 szerintem még a fővárosban se jön mindenhol tisztán. Kíváncsi leszek meg lesz-e a teljes lefedettség Budapest és Balaton között, amit most hangoztattak.
A Balatonfüredi is elindult már?
 #75615  Szerző: mlaszlo

admin írta:Külön felhívnám a figyelmet az indulás óta - többségében - telefon minőségú arculati elemekre.
Az biztos, hogy az arculati elemek elkészítésébe nem fektettek túl nagy energiát. A telefonokat meg ne alacsonyítsuk le ennyire, nekem jobb minőségűek a csengőhangok benne, mint a Lánchíd szignáljai :D
Úgy hallom magas hang sincs túl sok és kimondottan szépen szólnak monoban a zenei számok is ...
 #75613  Szerző: LuciFerko

szerintem, hogy legyen meg a lefedettség BP és fehérvár közt. a 100.3 már Érd után eltűnik az m7esen.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 46