RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#126484  Szerző: noartist

adminisztrator írta:ez a műsor zseniális...

szó szerint: "koszti józsi vagyok, annyi eszem nincs, mint egy molylepkének... hatalmas a karom, és még nagyobb a faszom!"
érzem, hogy minden egyes perccel, amit képernyő előtt töltök, egyel csökken az iq pontom.
a végén már mínuszban leszel :))
 #126483  Szerző: markfelt

ez a műsor zseniális...

szó szerint: "koszti józsi vagyok, annyi eszem nincs, mint egy molylepkének... hatalmas a karom, és még nagyobb a faszom!"
érzem, hogy minden egyes perccel, amit képernyő előtt töltök, egyel csökken az iq pontom.
 #126480  Szerző: mihalylovics

Direkt belenéztem, mert itt írtatok róla :) Az az érzésem, direkt az RTL2-re tették, az NMHH megkerülése végett, mert így picit merészebbek tudnak lenni. Ami viszont hagy némi kívánnivalót maga után, a hangerő-ingadozás. Villalakók suttognak, Istenes Bence hangereje normál, a szignálok viszont úgy ordítanak, hogy ijedtemben nyomom meg a mute gombot. Persze az is biztos közrejátszik, hogy viszonylag jó Hi-Fi erősítőre van kötve a tévé, de akkor is amatőrségnek tartom az ilyen hibákat.
 #126477  Szerző: djlacee

Akkor ezek szerint a román médiahatóság "szabadelvűbb" ?
 #126475  Szerző: djlacee

És ha az M1-re ?
:troll:
 #126407  Szerző: mimi

azért nem értem, amikor ilyen fasságokon nyígtok, mert érdekes módon én ki tudom zárni ezeket az életemből, ha meg kétnaponta egyszer belefutok abba, hogy valaki említi, nem török ki hisztiben, hanem mélységesen leszarom. mai napig fogalmam sincs pl., hogy mi van a barátok közöttben, mert az elmúlt tizenöt évet, vagy nemtom mióta megy, sikerült úgy leélnem, hogy csak a youtube-on láttam belőle hülye jeleneteket szellemként kísértő öregasszonnyal meg magát szupermennek álmodó hülyegyerekkel.
tökre hidegen hagy, akinek tetszik, nézze, ha megszüntetnék, akkor se kapcsolnának át az emberek színházi közvetítésre.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 199