RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#33296  Szerző: reaxol

centerweb írta:Egyenlőre szerintem nenagyon várja senki a Danubius megjelenését bárhol is, még ők sem tudják hogy mi van, főleg azt nem hogy mi lesz..

"Hello!

Átolvasva a sok bejegyzést néhány gondolat.

Igen , ma ugyanazok a zenék mennek, ugyanabban a sorrendben. Bocsánat érte.
DE, rohadt nehéz helyzetben vagyunk, sok mindent "elvittek" tőlünk, ami az adáshoz kellene, és nem a mikorofonokról beszélek. :-(

Azt sem tudjuk, hogy ez ami most megy,
az valaminek az ELEJE, vagy a VÉGE...

Amit biztosan tudunk, a megszokott műsorvezetőink nincsenek, és nem is lesznek....
tehát senki ne várja őket :-(

A FILM, mi is várjuk, ha jól tudom dolgoznak rajta, nagyobb falat lett mint gondolták. Holnap rákérdezek, hogy mikorra várható valóban.

Jó éjt mindenkinek
Holnap reggel 10kor szól a rádió ;-)"

forrás: danubius.hu
Már nem azért, de ez most tisztára úgy hangzik, mintha páran berohantak volna a rajongók közül Danubiust csinálni, amíg valaki észre nem veszi... És azt sem értem, hogy kik és mit vittek volna el, amivel rádiót lehet csinálni... Szóval érdekes. Valaki aki arra jár, nézze már meg légyszives hogy mi látszik most a stúdióból, mi az amit elvittek és egyáltalán onnan rádióznak-e.
 #33294  Szerző: LuciFerko

Stardust - Music sounds better with you megy :shock: :yeah: :yes:
 #33293  Szerző: LuciFerko

egyenlőre :gülü2:
 #33292  Szerző: centerweb

Egyenlőre szerintem nenagyon várja senki a Danubius megjelenését bárhol is, még ők sem tudják hogy mi van, főleg azt nem hogy mi lesz..

"Hello!

Átolvasva a sok bejegyzést néhány gondolat.

Igen , ma ugyanazok a zenék mennek, ugyanabban a sorrendben. Bocsánat érte.
DE, rohadt nehéz helyzetben vagyunk, sok mindent "elvittek" tőlünk, ami az adáshoz kellene, és nem a mikorofonokról beszélek. :-(

Azt sem tudjuk, hogy ez ami most megy,
az valaminek az ELEJE, vagy a VÉGE...

Amit biztosan tudunk, a megszokott műsorvezetőink nincsenek, és nem is lesznek....
tehát senki ne várja őket :-(

A FILM, mi is várjuk, ha jól tudom dolgoznak rajta, nagyobb falat lett mint gondolták. Holnap rákérdezek, hogy mikorra várható valóban.

Jó éjt mindenkinek
Holnap reggel 10kor szól a rádió ;-)"

forrás: danubius.hu
 #33290  Szerző: Sakál

Ebből ami most megy rajta, sztem nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
 #33205  Szerző: zenefalo

Dél körül hallgattam online,és zeneileg szerintem szarabb lett,egymásután 3 magyar nyálpop-zene a kívánságműsorban :shoot: .Szerintem,ennél még a Class is jobb :punch:
 #33166  Szerző: centerweb

Éppen kívánságműsor megy élő műsorvezetéssel. A számomra ismeretlen műsorvezető azt mondta hogy egyenlőre csak sms-ben tudnak kérést teljesíteni, meg a Danubius Online alapján.
 #33165  Szerző: Snake

Milyen érdekes, hogy az újraindulás után 1nappal jelenik meg ez a cikk.
Tán vkinek vmi érdeke sérült? :ninja:
 #33157  Szerző: LuciFerko

Totti írta:Csak egy kérdés. A 92.9 nem lehetne megoldás? Elvileg az most szabad.
magyar katolikus rádió lesz rajt.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 110