RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#33292  Szerző: centerweb

Egyenlőre szerintem nenagyon várja senki a Danubius megjelenését bárhol is, még ők sem tudják hogy mi van, főleg azt nem hogy mi lesz..

"Hello!

Átolvasva a sok bejegyzést néhány gondolat.

Igen , ma ugyanazok a zenék mennek, ugyanabban a sorrendben. Bocsánat érte.
DE, rohadt nehéz helyzetben vagyunk, sok mindent "elvittek" tőlünk, ami az adáshoz kellene, és nem a mikorofonokról beszélek. :-(

Azt sem tudjuk, hogy ez ami most megy,
az valaminek az ELEJE, vagy a VÉGE...

Amit biztosan tudunk, a megszokott műsorvezetőink nincsenek, és nem is lesznek....
tehát senki ne várja őket :-(

A FILM, mi is várjuk, ha jól tudom dolgoznak rajta, nagyobb falat lett mint gondolták. Holnap rákérdezek, hogy mikorra várható valóban.

Jó éjt mindenkinek
Holnap reggel 10kor szól a rádió ;-)"

forrás: danubius.hu
 #33290  Szerző: Sakál

Ebből ami most megy rajta, sztem nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
 #33205  Szerző: zenefalo

Dél körül hallgattam online,és zeneileg szerintem szarabb lett,egymásután 3 magyar nyálpop-zene a kívánságműsorban :shoot: .Szerintem,ennél még a Class is jobb :punch:
 #33166  Szerző: centerweb

Éppen kívánságműsor megy élő műsorvezetéssel. A számomra ismeretlen műsorvezető azt mondta hogy egyenlőre csak sms-ben tudnak kérést teljesíteni, meg a Danubius Online alapján.
 #33165  Szerző: Snake

Milyen érdekes, hogy az újraindulás után 1nappal jelenik meg ez a cikk.
Tán vkinek vmi érdeke sérült? :ninja:
 #33157  Szerző: LuciFerko

Totti írta:Csak egy kérdés. A 92.9 nem lehetne megoldás? Elvileg az most szabad.
magyar katolikus rádió lesz rajt.
 #33156  Szerző: Totti

Csak egy kérdés. A 92.9 nem lehetne megoldás? Elvileg az most szabad.
 #33116  Szerző: szemilan

Amikor a slágerrel tárgyaltak, akkor is azt mondták a roxysok hogy szólna továbba roxy csak máshol... Szóval szerintem roxy marad.
Egyébként,ha danu ujraindulna tényleg... akkor esetleg Boros és Bocskor is szóba jöhet majd szerintem... Úgy tudom a Slágereseknek Pénteken mondanak fel...
 #33104  Szerző: gyula150

Szóljanak akárhol, csak ne a Roxy-n! Nagy kár lenne érte:( Annyit valami Danubius nem ér meg!
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 109