RADIOSITE Fórum

• Politika

#135888  Szerző: szemilan

Ismét tüntettek (tüntetnek)

http://ajandek.hir24.hu/belfold/2014/12 ... cio-ellen/

Azt hiszem, ha nem lesz drasztikus változás, akkor ez igen csak rendszeres lesz.
 #135887  Szerző: szemilan

Bagoly mondja verébnek.....
De tulajdonképpen, ha nem érzed itt jól magad, minek jársz ide?

De félre ne érts, nem elzavarni akarlak. Csak feltételezem, hogy vannak fideszes fórumok is, ahol biztosan barátokra lelnél ;)
Pasa írta:
asr27 írta:Csak hallgasd végig és gondolkozz el, talán eltűnik a vakságot okozó hályog a szemedről (bár tudom arra esély sincs.)
Egyszer látnám, hogy te (vagy más "balos") nem személyeskedik és sértegeti azt, aki nem az ő vallását követi. Tudom, erre esély sincs.
kukac írta:aki balfasz, az valoban sok mindent nem ert, hiaba is magyarazzak itt neki annyian. Hofi fokent a fideszeseknek volt bonyolult, nem is mentek el a temetesere.
Természetesen így van, sok balfasz van itt, ők vannak többségben. A birkaszellem össze is tartja őket rendesen, ezért magyaráz nekik bárki hiába.
Hofi temetésén sokan voltak fideszesek is. Sajnos jó pár olyan is volt ott, aki nem értette a humorát (bár imádták idézni és utánozni). Nem gondolnám, hogy ők fideszesek voltak...
 #135885  Szerző: Glenn

asr27 írta:Csak hallgasd végig és gondolkozz el, talán eltűnik a vakságot okozó hályog a szemedről (bár tudom arra esély sincs.)
Egyszer látnám, hogy te (vagy más "balos") nem személyeskedik és sértegeti azt, aki nem az ő vallását követi. Tudom, erre esély sincs.
kukac írta:aki balfasz, az valoban sok mindent nem ert, hiaba is magyarazzak itt neki annyian. Hofi fokent a fideszeseknek volt bonyolult, nem is mentek el a temetesere.
Természetesen így van, sok balfasz van itt, ők vannak többségben. A birkaszellem össze is tartja őket rendesen, ezért magyaráz nekik bárki hiába.
Hofi temetésén sokan voltak fideszesek is. Sajnos jó pár olyan is volt ott, aki nem értette a humorát (bár imádták idézni és utánozni). Nem gondolnám, hogy ők fideszesek voltak...
 #135884  Szerző: kukac

Nem nagyon megy az angol a ner trolljainak. :)
 #135879  Szerző: Csongii

kisalfold.hu kemény, mint a faék. :yeah: :D
 #135878  Szerző: szemilan

Az egész korrekt komment. :D

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #135877  Szerző: kukac

@Pasa: "Nyilván egy balfasz csak ezt érti, ezért teszek ide ilyet. Hofi túl bonyolult lenne nekik..."
- aki balfasz, az valoban sok mindent nem ert, hiaba is magyarazzak itt neki annyian. Hofi fokent a fideszeseknek volt bonyolult, nem is mentek el a temetesere.
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 519