RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#66628  Szerző: nords

jó,hogy nem pandát keresnek :D de hamár kukori, minimum egy kakasnak kellett volna nyerni. nem nyűgöz le a sztárkutya gondolata.
 #66625  Szerző: benjamin

A kukori versenyt indított hogy magyarországnak is legyen egy sztárállata és ehez a hallgatóknak küldeni kelett fényképeket háziállataikról.Ma volt a döntő ahol a legjobb három állat versenyezett egy mással a versenyt egy kutya nyert meg a nyereményény az hogy hírnevet szereznek az állatnak.
 #66624  Szerző: nords

mesélj róla,mi ez?
 #66623  Szerző: benjamin

kukori sztárállat kereső!!!!!kinek mi a véleménye róla?
 #66618  Szerző: akos9277

nords írta:szerintem szomoru,hogy május óta nem orvosolták a búgást, ami a kukori alatt szokott jelentkezni.
győri 96,4en non stop búg az adás :)
 #66613  Szerző: Gyurii91

Meg az, hogy bejön egy számukra "új", és az megy most már éjjel-nappal, és kb. ilyen "új" dal havi egyszer van... (Inna - Deja Vu) :|
 #66608  Szerző: nords

szerintem szomoru,hogy május óta nem orvosolták a búgást, ami a kukori alatt szokott jelentkezni.

#65157  Szerző: SzD

csokie írta:Engem a sok semmitmondó komment zavar de az rohadtul!
Minket is. Ezt úgy gondolom, az egész fórumközösség nevében írhatom.
Snake írta:Vannak ezek a 10IQ-s motorikus provokátorok! Vagy kiirtjátok ezeket innen vagy elhúzunk.
Igyekszünk mindenkivel betartatni az íratlan, és írott játékszabályokat, amik mindenkire vonatkoznak.

Viszont legyetek olyan kedvesek, és az ilyen jellegű témákat ne itt beszéljétek meg, hanem egy megfelelő topikban. Nem az a baj, hogy erről beszéltek, csak ne itt tegyétek. Köszönöm!
 #65124  Szerző: csokie

Engem a sok semmitmondó komment zavar de az rohadtul! "nagyon jó ez a rádió :)" meg "nagyon nem tetszik ez a rádió :(" jellegű kommenteknek semmi értelme. Aki meg csak erre hajt, hogy minnél több kommentje legyen és itt méregesse az e-péniszét, az rossz helyen jár...
 #65121  Szerző: Snake

JA! Akinek nem inge nem veszi magára. Aki magára veszi az IQharcos. Ő megérdemli a tiltást.
  • 1
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 482