RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#128783  Szerző: asr27

Dani írta:tavaly is ez idő tájt váltottak le több műsorvezetőt is.
Én leváltanék párat, azonnal! Sőt, kb a fél stábot!
 #128782  Szerző: Dani

Rövidesen itt van a Music FM 2. születésnapja. Izgatottan várom, hogy milyen változások lesznek a rádió életében, azért jutott ez eszembe, mert tavaly is ez idő tájt váltottak le több műsorvezetőt is.
 #128775  Szerző: dkemeny77

ryan írta:Hidd el, hogy egy honap utan megunta. Azert mondja el, hogy teljenek a masodpercek, hiszen nekik is eleg megkotott szovegvallalasaik vannak. Sokat kell dumalni, ezzel ki lehet tolteni az idot.
Nem kellene erőltetni...
 #128774  Szerző: ryan

Hidd el, hogy egy honap utan megunta. Azert mondja el, hogy teljenek a masodpercek, hiszen nekik is eleg megkotott szovegvallalasaik vannak. Sokat kell dumalni, ezzel ki lehet tolteni az idot.
 #128771  Szerző: ceve

Dani írta:
whoisthere írta:Annyira rossz, hogy néha leírtok valami észrevételt vagy sztorit és aki nem követi, lemarad róla. :) Mi történt?
Ez engem is érdekel, mi történt pontosan?
Nem konkrét esetre céloztam, csak egyszerűen olyan szinten sötétek a kommentelők, hogy Artúr mostanában néha már indokolatlanul is kioktatja őket.

Ami emberileg teljesen érthető, ha már 2 éve heti kétszer IQ-negatív emberek kommentjeit kell beolvasnia, amiből még csak szelektálni sem tud, mert 95%-uk teljesen retardált.

Pl. visszatérő dolog, hogy Artúr minden megszólalásában szinte már-már szájbarágósan elmondja, hogy dalt most ne kérjetek, kívánságműsor majd a következő órában lesz, és a következő megszólalásig mindig bejön újabb 1-2 ember, hogy "sziaaaa játcd le léccike kesától a timbert, küldeném eggyetlen bubukámnak, puszcsiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!".
 #128673  Szerző: dkemeny77

frekivadasz írta:Ha nem Szilárdos, akkor vagy folyékonyan beszélt, vagy nagyon gáz volt? :P
Rosszabb...:D
Tudott beszélni :troll:
 #128672  Szerző: frekivadasz

Ha nem Szilárdos, akkor vagy folyékonyan beszélt, vagy nagyon gáz volt? :P
 #128671  Szerző: dkemeny77

Dani írta:
dkemeny77 írta:Lehet hülye kérdés...
Csak nekem tűnt fel hogy ma délután Szilárdnak nem Szilárdos hangja volt?
Ezt hogy érted? Linkelj be egy adásrészletet, mert abból jobban meg tudom állapítani.
:D nem vettem fel...
 #128670  Szerző: Dani

dkemeny77 írta:Lehet hülye kérdés...
Ezt hogy érted? Linkelj be egy adásrészletet, mert abból jobban meg tudom állapítani.
 #128668  Szerző: dkemeny77

Lehet hülye kérdés...
  • 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 565