RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#64962  Szerző: TG

wuderscher írta:jey! nézegetek a neten, oszt, "ejha, ez vmire nagyon emlékeztet... Jaaa, a Bumeráng!" egyik szignálját megtaláltam ángliusul. http://www.youtube.com/watch?v=SrAn7_yV3Cg 2:25-nél.
Ez tényleg az... ^^
És már a sokadik koppintás a "nagyoknál"..pedig azt gondolná az ember, hogy ott van pénz és energia a kreativitásra...
 #64942  Szerző: Gabeedj

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 3

SzD
 #64909  Szerző: lali87

ravasz írta:....
Nagyon OFF:
Erre a két kommentre ennél a képnél frappánsabb választ nem is lehetne találni..... :chinese:
Emlékszem bő egy éve én is miket hordtam össze....én észre vettem magam, mondjuk ebben nagy szerepe volt Pasa-nak és Cicoo-nak ;) Hetente 2x ugyan azzal a f....l előhozakodni elég zsibbasztó a többi fórumozóra nézve, a fórum színvonalára meg elég negatívan hat....érthető Admin állandó jogos zsörtölődése emiatt.... :(
Én is csatlakozom azokhoz akik abbahagyják az eféle értelmetlenségekre való reagálást és csak értelmes dolgokhoz szólnak hozzá, kultúrált formában.
 #64842  Szerző: ravasz

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 3
A felhasználó saját kérésére a regisztrációja törlésre került

Admin
 #64832  Szerző: Gyurii91

Igen a Bocskor, KFT, Lidl, és a sajnáltató felhívások, koldulás megy... :csukottszem:
 #64830  Szerző: Gabeedj

Neo a süllyedő hajó .Én már a Neo esetében nem lepődök meg semmin.Lehet egyszer csak azon kapjuk fel a fejünket,hogy azt mondják Neo" Minden nap rólad szól és minden nap Igazi class Slágerek szólnak ,azon a rádióadón, ahol igazi mai sláger is szól,hiszen annyi jó zene közt,te is megtalálod a neked valót":))Viccet félretéve,ez a rádió mégis él és virul gond nélkül életbe tartják,a hallgatók és a reklámozók stb...Na ezzel van itt a bibi,mert ha minőségre menne minden kereskedelmi rádió,ez nem fordulhatna elő...
 #64807  Szerző: centerweb

Pihe írta:Csakm ásolni tudnak :P itt van rá két példa.

http://www30.zippyshare.com/v/89953197/file.html

http://www30.zippyshare.com/v/72628840/file.html
Valószínűleg a Sláger sem a kisujjából szopta ki ezt a műsorelemet, max meghonosították. Ezzel az ég világon semmi probléma nincsen szerintem, mint ahogy azzal sem, hogy a Neo (és a Juventus) ezt átvette, mert (szintén valószínűleg) a hallgatók körében kedvelt volt. Ilyen erővel az összes rádió másolja egymást, mert szinte mindegyikben van Kívánságműsor...

Hasonló német fórumokban valamiért nem erről szól a hozzászólások 60%-a, pedig megtehetnék, minden második rádió szlogenjében benne van az "achtziger, neunziger, zweitausender, jahrzenten, beste hits, heute, vielfalt/abwechslung".

Mondjuk abban igazatok van, hogy ez a Neo FM-es JR szlogent másolós eset már tényleg elég erős.

És mielőtt valaki belekötne, evidens, hogy kell a kreativitás, de vannak dolgok, melyek másolása inkább előny, és javít az összképen.
 #64803  Szerző: IstvánB

Jaj ez viccnek is rossz. :ninja: :)
 #64796  Szerző: csokie

Mipi írta:
PooLee írta:Szerintem készüljünk fel az alábbi szlogenek közeljövőben történő megjelenésére is:
"A zene rádiója"
"Zene, amelyet mindannyian szeretünk"
"Az én rádióm"
stb. stb.

One Nation! One Station! :lol: :punch:
Figyeld meg, lehet, hogy megcsinálják :D :D
"Egy nemzet, egy állomás! Neo FM"
  • 1
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330