RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#123082  Szerző: Csongii

adam1400 írta:Új műsor és station voice lesz
Az új műsorra kíváncsi vagyok, de a station voice-t kár lecserélni szerintem. Bár lehet csak én nem unom, mivel viszonylag ritkán jutok el odáig, hogy hallgassam a műsort, de nekem így több év után is még mindig tetszik.
 #123081  Szerző: kukac

@adambzmg: "A másik pedig holnap ne csak a hallottak napjáról
emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is. Pont
egy éve hogy elment Mákszem Levi,Györke és Pinke
Attila"
- isten nyugosztalja őket, béke poraikra, amen...
 #123080  Szerző: csadam

adam1400 írta:...holnap ne csak a hallottak napjáról emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is. Pont egy éve hogy elment Mákszem Levi,Györke és Pinke Attila. :(
Holnap felkelünk, aztán addig elmélkedünk, míg eszünkbe nem jut, hogy őket elküldték és egyperces néma csendben megemlékezünk róluk és gyertyát gyújtunk értük, nem?!
 #123079  Szerző: djlacee

ÉS holnap még csak Halloween
 #123077  Szerző: asimov

Ez azért durva volt!
adam1400 írta:A másik pedig holnap ne csak a hallottak napjáról emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is. Pont egy éve hogy elment Mákszem Levi,Györke és Pinke Attila. :(
 #123075  Szerző: adam1400

December 20-tól megújul a Disco's hit. Új műsor és station voice lesz! A másik pedig holnap ne csak a halottak napjáról emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is. Pont egy éve hogy elment Mákszem Levi,Györke és Pinke Attila. :(
 #122855  Szerző: Zorro90

mihalylovics írta:
Zorro90 írta:Akkor én egész másra gondoltam, de már nem írnám le, hogy mire... :D
Írd le. Kíváncsi vagyok :)
Csak kicsi a hasonlóság, de a még létező és a már nem létező országos kereskedelmi rádióéra is emlékeztet...
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 482