Wolfman írta:Miért ne, elvégre ez egy rádiós fórum. Na jó, a hallottakról vagy jót, vagy semmit.adam1400 írta:hallottak napjárólkidding me?

Wolfman írta:Miért ne, elvégre ez egy rádiós fórum. Na jó, a hallottakról vagy jót, vagy semmit.adam1400 írta:hallottak napjárólkidding me?
adam1400 írta:hallottak napjárólkidding me?
adam1400 írta:Új műsor és station voice leszAz új műsorra kíváncsi vagyok, de a station voice-t kár lecserélni szerintem. Bár lehet csak én nem unom, mivel viszonylag ritkán jutok el odáig, hogy hallgassam a műsort, de nekem így több év után is még mindig tetszik.
adam1400 írta:...holnap ne csak a hallottak napjáról emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is. Pont egy éve hogy elment Mákszem Levi,Györke és Pinke Attila.Holnap felkelünk, aztán addig elmélkedünk, míg eszünkbe nem jut, hogy őket elküldték és egyperces néma csendben megemlékezünk róluk és gyertyát gyújtunk értük, nem?!
adam1400 írta:A másik pedig holnap ne csak a hallottak napjáról emlékezzünk hanem a pesti műsorvezetőkről is. Pont egy éve hogy elment Mákszem Levi,Györke és Pinke Attila.
mihalylovics írta:Csak kicsi a hasonlóság, de a még létező és a már nem létező országos kereskedelmi rádióéra is emlékeztet...Zorro90 írta:Akkor én egész másra gondoltam, de már nem írnám le, hogy mire...Írd le. Kíváncsi vagyok