RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106660  Szerző: Andrew5

2012. 11. 09. azaz Péntek Éjfélkor elköszön a NEO FM stábja, mi, akik több mint három hónap alatt igyekeztünk megmutatni, hogy lehet másként is zenélni, rádiózni. Reméljük élveztétek, reméljük velünk tartotok a Neo Új Világába! Hamarosan tájékoztatunk a folytatásról!
KÖSZÖNJÜK!!!!
 #106659  Szerző: markfelt

PooLee írta:
djlacee írta:Komolyan az agyam eldobom, hagyjátok már ezt a sok iróniát, meg szarkazmust, vegyük már komolyan EGYMÁST
Ha én is Nyugat-Európában élnék, egyetértenék veled.
:lol:
 #106658  Szerző: djlacee

PooLee írta:
djlacee írta:Komolyan az agyam eldobom, hagyjátok már ezt a sok iróniát, meg szarkazmust, vegyük már komolyan EGYMÁST
Ha én is Nyugat-Európában élnék, egyetértenék veled.
Elég Közép-Európa is :)
 #106657  Szerző: PooLee

Ha én is Nyugat-Európában élnék, egyetértenék veled. Egyébként könnyen lehet, hogy lesz Virgin meg NRJ is. Magyar KissFM már van. Igaz, hogy csak a neten, de van! Ezek után én is bizakodó vagyok.
 #106656  Szerző: djlacee

Komolyan az agyam eldobom, hagyjátok már ezt a sok iróniát, meg szarkazmust, vegyük már komolyan EGYMÁST
 #106655  Szerző: kukac

PooLee írta:Pedig az FM3 honlapról lekerültek az arra utaló részek, hogy DVB-T-n indul, ebből arra lehet következtetni, hogy valamilyen más felületen fog. Például FM-en. Én személy szerint nem kérdőjelezem meg az üzemeltető eltökéltségét. Arról pedig nem is beszélve, hogy a menedzsment tapasztalata elvitalhatatlan, számos rádió üzemeltetése köthető a nevéhez. Itt az idő országos szinten is kamatoztatni! Hajrá!
én már egy ideje csak röhögni járok ide...
 #106654  Szerző: Chucky

Pályázni kell majd (ha lehet) és nyerni! Ha valaki indulni akar a frekikért...
 #106653  Szerző: mimi

PooLee írta:Pedig az FM3 honlapról lekerültek az arra utaló részek, hogy DVB-T-n indul, ebből arra lehet következtetni, hogy valamilyen más felületen fog. Például FM-en. Én személy szerint nem kérdőjelezem meg az üzemeltető eltökéltségét. Arról pedig nem is beszélve, hogy a menedzsment tapasztalata elvitalhatatlan, számos rádió üzemeltetése köthető a nevéhez. Itt az idő országos szinten is kamatoztatni! Hajrá!
Kép
 #106652  Szerző: PooLee

Pedig az FM3 honlapról lekerültek az arra utaló részek, hogy DVB-T-n indul, ebből arra lehet következtetni, hogy valamilyen más felületen fog. Például FM-en. Én személy szerint nem kérdőjelezem meg az üzemeltető eltökéltségét. Arról pedig nem is beszélve, hogy a menedzsment tapasztalata elvitalhatatlan, számos rádió üzemeltetése köthető a nevéhez. Itt az idő országos szinten is kamatoztatni! Hajrá!
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 584