RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#134369  Szerző: noartist

Az év idiótája 2014: Este, sötét utcában bringázik egy 20-25 éves fickó.
Lámpa nincs, természetesen.
Közben vígan szívja azt a ***rt, mert a cigi létszükséglet, majd jön egy autós, aki persze majdnem elüti, mert az a marha az út közepén van. Persze szlalomozva.
Nem hiszem el, hogy 5-700 forintot sajnálnak az emberek egy lámpára! A legalapabb piaci lámpaszett márpedig ennyi.
De cigire telik, peersze.. értem én.
Rendőrök helyében minden ilyen idiótát megbüntetnék 50.000 forintra, egy életre megtanulnák, hogy a lámpa KELL a bringára!
 #134200  Szerző: noartist

Elkészült a kunszentmártoni buszpályaudvar, mivel már több évtizede porlott a beton, a végén már inkább sóderágyra hasonlított az egész.
Méteres árkot ástak, gondolom az volt a koncepció, hogy az alapoktól újra megcsinálják az egészet.
Az eredeti átadási határidő július volt, természetesen akkor még inkább egy kiszáradt tó medrére emlékeztetett az egész, benne apró szigetekkel. (a várakozóhelyek).
Aztán augusztusban hirtelen nekiláttak, és úgy összecsapták az egészet, hogy végre pár napja elkészült- hivatalos átadó még nem volt, de kíváncsi voltam, megnéztem.
Az aszfalt olyan huplis, hogy majdnem széthullott a bringa, valamint az üzletek felőli sor nem változott semmit, bár...
Most megvárom a "hivatalos" átadást, és ha marad minden így, megkeresem a Volánt, valamint a város polgármesterét, hogy ugye ezt nem gondolták komolyan.
De az EU-s tábla természetesen kikerült.
Fejlemények hamarosan a breaking.hu-n.
 #132769  Szerző: markfelt

Kép
kelenföld vasútállomás.
megcsináltuk, szép lett, TEHÁT már le lehet fosni az egészet.

a firkákat se tüntették el, pedig megígérték.
 #132297  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:Pasa az uber-hez mit szólsz? érdekelne egy szakmabeli véleménye is.
Nálunk, Budapesten a tavaly életbe lépett rendelet következtében nem tud elindulni. Illetve szabályosan nem.
Csak taxinak vizsgáztatott, sárga színű, 10 évnél fiatalabb, érvényes drosztengedéllyel rendelkező gépkocsival végezhető díj ellenében személyszállítás. Az ilyen gépkosit csak taxivezetői engedéllyel rendelkező személy vezetheti.
Tehát elindulhat az Uber, de csak meglévő taxisok csatlakozhatnak, és az egyetlen érvényes tarifával (450/280/70) fuvarozhatnak. Egyelőre ez még csak a fővárosra igaz, de készül az országos rendelet is.
http://www.hallotaxi.hu/index.php?pg=news_20_3530
akkor jó, ezek szerint csak a híradóban pánikkeltettek.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 219