RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#64368  Szerző: lali87

Csaba írta:
Gyurii91 írta:
Gabeedj írta:Neo fm minden nap rólad szól!!Kiről????Üti a 2 egymást.Őssláger rádiós zenék és viselkedési forma és Fm1 konzorcium(radio cafe) ,laza könnyed és közvetlen,baráti.. Nem értem komolyan ,hogy miért nem más szlogenje van a rádiónak vagy az is legyen koppintvaa Slágertől,akkor tudjuk mire számíthatunk. Vagy legyen ilyen laza, baráti ,de olyan arculattal,ami ebbe beleillik .Nem értem ezt a rádiót,komolyan....Egy ütős Abba megy a rádióban és úgy van tálalva,mint ha Guetta kiadott volna gyorsan egy új maxit...
Semmi ötlet, pénz. A freki ugyanaz, igény se változott (tisztelet a kivételnek) szóval folytatódhat a mégis tegezünk, de a Láger szintem maradunk.
Szerintem rányomja bélyegét erre a rádióra,hogy nincs pénzük és nem annyi a bevételük mint amennyivel számoltak!
Ez egy kereskedelmi rádió.(pont) Pénz van benne mert különben nem csinálnák. A Sláger volt a "legnagyobb" rádió, ők kaszálták a legtöbbet.
Nincs még egy milliós réteg ebben az országban akit ki lehetne szolgálni.
Ez a rádió nem a "különleges" ízlésűeknek szól, hanem az átlag 20-60 év közötti korosztálynak aki a napi munkájához keres háttérzenét.
Alternatívának egyenlőre ott van a Petőfi, még így is, hogy nem egy nagyon elvont rádió jóval kisebb a hallgatottsága mint a Neonak vagy a Classnak. És azért nem "játszadoznak", "ötletelgetnek" mert az elején csúnyán el...ták a kísérletezgetéssel, és ezt még egyszer nem kockáztathatják, és nem is fogják. A Neo egy év alatt egy valamelyest kiforrott, kiszámítható, és minden "Slágerrádiósságával" együtt is egy jó rádió lett. Ha valamit is finomhangolnak rajta valószínűleg a Slágerrádió fele fog elmenni és nem az elején kihirdetett "paradigmaváltás"-t célozzák be vele. Tehát meg kell szokni ez ilyen, vagy legalábbis nagyon hasonló marad.......
 #64355  Szerző: Csaba

Gyurii91 írta:
Gabeedj írta:Neo fm minden nap rólad szól!!Kiről????Üti a 2 egymást.Őssláger rádiós zenék és viselkedési forma és Fm1 konzorcium(radio cafe) ,laza könnyed és közvetlen,baráti.. Nem értem komolyan ,hogy miért nem más szlogenje van a rádiónak vagy az is legyen koppintvaa Slágertől,akkor tudjuk mire számíthatunk. Vagy legyen ilyen laza, baráti ,de olyan arculattal,ami ebbe beleillik .Nem értem ezt a rádiót,komolyan....Egy ütős Abba megy a rádióban és úgy van tálalva,mint ha Guetta kiadott volna gyorsan egy új maxit...
Semmi ötlet, pénz. A freki ugyanaz, igény se változott (tisztelet a kivételnek) szóval folytatódhat a mégis tegezünk, de a Láger szintem maradunk.
Szerintem rányomja bélyegét erre a rádióra,hogy nincs pénzük és nem annyi a bevételük mint amennyivel számoltak!
 #64316  Szerző: klm

Kedves Gabeedj,
olvasgatom néha azt a sok okosságot, amit itt nap mint nap "szakértesz", de körülbelül annyira értesz a témához, mint amennyire igaz, hogy az FM1-nek köze van a radiocaféhoz. A Hozzád hasonló észosztók miatt nem szoktam ide írni egy ideje, de most erre a nyilvánvaló tárgyi tévedésre reagálnom kellett.
Na helló, én mentem is, további jó szakértést!
 #64312  Szerző: Gyurii91

#64311  Szerző: Gabeedj

Neo fm minden nap rólad szól!!Kiről????Üti a 2 egymást.Őssláger rádiós zenék és viselkedési forma és Fm1 konzorcium(radio cafe) ,laza könnyed és közvetlen,baráti.. Nem értem komolyan ,hogy miért nem más szlogenje van a rádiónak vagy az is legyen koppintvaa Slágertől,akkor tudjuk mire számíthatunk. Vagy legyen ilyen laza, baráti ,de olyan arculattal,ami ebbe beleillik .Nem értem ezt a rádiót,komolyan....Egy ütős Abba megy a rádióban és úgy van tálalva,mint ha Guetta kiadott volna gyorsan egy új maxit...
 #64224  Szerző: Zoey

best írta:Varga Katát helyettesíti.
És sajna igen, már én is Classot hallgatok inkább (mivel országosokon kívül nincs semmi...). Egy ilyen profilú rádióhoz hozzátartozik az is, hogy hozzád szóljon, és tényleg érezd is, hogy neked szól. Azzal, hogy a 70-es évek zenéire tegez, és elmondja, milyen hűdejó dalok lesznek, azzal nem érzem magam megszólítva :D
Most akkor helyettesíti csak? Azt hittem, Kata végleg elköszönt.
Én amúgy Classot sem hallgatom. Jó kérdés, ha csak ez a kettő lenne, melyiket választanám. Talán ezt inkább..
 #64219  Szerző: best

Varga Katát helyettesíti.
És sajna igen, már én is Classot hallgatok inkább (mivel országosokon kívül nincs semmi...). Egy ilyen profilú rádióhoz hozzátartozik az is, hogy hozzád szóljon, és tényleg érezd is, hogy neked szól. Azzal, hogy a 70-es évek zenéire tegez, és elmondja, milyen hűdejó dalok lesznek, azzal nem érzem magam megszólítva :D
 #64214  Szerző: Zoey

Kinek a helyén van?
Amúgy komolyan ennyi mostanában a duma a Neo FM-en? Ez elég érdekes... :S
 #64212  Szerző: best

Hát így zenék között... :shock:
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 584