Csaba írta:Ez egy kereskedelmi rádió.(pont) Pénz van benne mert különben nem csinálnák. A Sláger volt a "legnagyobb" rádió, ők kaszálták a legtöbbet.Gyurii91 írta:Szerintem rányomja bélyegét erre a rádióra,hogy nincs pénzük és nem annyi a bevételük mint amennyivel számoltak!Gabeedj írta:Neo fm minden nap rólad szól!!Kiről????Üti a 2 egymást.Őssláger rádiós zenék és viselkedési forma és Fm1 konzorcium(radio cafe) ,laza könnyed és közvetlen,baráti.. Nem értem komolyan ,hogy miért nem más szlogenje van a rádiónak vagy az is legyen koppintvaa Slágertől,akkor tudjuk mire számíthatunk. Vagy legyen ilyen laza, baráti ,de olyan arculattal,ami ebbe beleillik .Nem értem ezt a rádiót,komolyan....Egy ütős Abba megy a rádióban és úgy van tálalva,mint ha Guetta kiadott volna gyorsan egy új maxit...Semmi ötlet, pénz. A freki ugyanaz, igény se változott (tisztelet a kivételnek) szóval folytatódhat a mégis tegezünk, de a Láger szintem maradunk.
Nincs még egy milliós réteg ebben az országban akit ki lehetne szolgálni.
Ez a rádió nem a "különleges" ízlésűeknek szól, hanem az átlag 20-60 év közötti korosztálynak aki a napi munkájához keres háttérzenét.
Alternatívának egyenlőre ott van a Petőfi, még így is, hogy nem egy nagyon elvont rádió jóval kisebb a hallgatottsága mint a Neonak vagy a Classnak. És azért nem "játszadoznak", "ötletelgetnek" mert az elején csúnyán el...ták a kísérletezgetéssel, és ezt még egyszer nem kockáztathatják, és nem is fogják. A Neo egy év alatt egy valamelyest kiforrott, kiszámítható, és minden "Slágerrádiósságával" együtt is egy jó rádió lett. Ha valamit is finomhangolnak rajta valószínűleg a Slágerrádió fele fog elmenni és nem az elején kihirdetett "paradigmaváltás"-t célozzák be vele. Tehát meg kell szokni ez ilyen, vagy legalábbis nagyon hasonló marad.......