RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#28988  Szerző: Pasa

SzD írta:Ha Vaterázol, meg is érdemled... :lol:
Miért, mi azzal a gond? Én millió dolgot vettem ott, pl. Sokolt is.
 #28942  Szerző: donder

teszveszen vagyok inkább aktívabb
 #28935  Szerző: SzD

Ha Vaterázol, meg is érdemled... :lol:
 #28934  Szerző: donder

köszi
 #28932  Szerző: donder

Tud valaki segíteni? Szeretnék vásárolni egy Szokol 403 -as rádiót! ár nem számít, de a lényeg hogy jó legyen! Köszönöm
 #28931  Szerző: donder

mgabor írta:amolyan jótanács-szerűség lenne, hogy ha nem tudsz egy kifejezést, akkor azt guglizd ki vagy kérdezz rá, de ne dobálózz velük össze-vissza, mondd el akkor egyszerűbben, amit szeretnél, érthetőbb és pontosabb lesz.
azt meg egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember Gabizhat és te nem vagy köztük, ha nem haragszol :)
OK bocs és ne haragudj! :cry:
 #28929  Szerző: mgabor

a lényeg, hogy szép, amit csinálsz, de tanulj, gyerök, az visz előre. vannak itt is biztos sokan, akik segítenek, meg ott az internet is, túrjad, ismerkedj a fogalmakkal :)
 #28928  Szerző: mgabor

amolyan jótanács-szerűség lenne, hogy ha nem tudsz egy kifejezést, akkor azt guglizd ki vagy kérdezz rá, de ne dobálózz velük össze-vissza, mondd el akkor egyszerűbben, amit szeretnél, érthetőbb és pontosabb lesz.
azt meg egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember Gabizhat és te nem vagy köztük, ha nem haragszol :)
 #28927  Szerző: donder

bocs Gabi, ebben az Anti - ban nem is vagyok jártas, meg mindig is összekeverem! a másik, hogy nekem, van egy YAESU FT-857 es típusú rádióadóvevő! Minden pénteken a fancsikai rádiósklubban forgalmazok (HG0D) és HA0KDA vagyok! (Klubhívójel). de nem is ez a lényeg! Ez a rádiókészülék, nem csak 9 essével lépked, hanem egyessével! és tudok akár egy zenét is AM ben közvetíteni! (TRANSMIT). a másik hogy a rádió adóvevőt elírtam! ezért külön elnézést kérek!
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 402