Szabi írta:djlacee írta:Meg miért a Rise a kalóz?
Gondolom azért, mert a jogosultság Rónai Egon kezében van, azzal ő rendelkezik, és ezért is kapcsolják le a Rise-t. Ha egyáltalán lekapcsolják... én nem tudom. Ez ORTT-NHH függő dolog, és bár az ORTT döntést (műsorszolgáltatási szerződés módosítása) nem minden esetben szokta mindenki megvárni, az NHH-ét igen (rádióengedély módosítása). Az ORTT még pár napig nyári szüneten van, de az NHH nincs, ha jól tudom.
Mindenesetre a pontfm.hu-n megjelent cikket szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Egyébként az is egy érdekes kör, amit pont a Rónaihoz közel álló Hírextra írt még tavaly decemberben:
http://hirextra.hu/2008/12/19/pont-medi ... ulajdonos/
A PONT FM 88.1 rádiót, az Abszolút Rádió 97.3-t, valamint a hirextra.hu hírportált és lapcsaládot működtető, budapesti székhelyű Pont Médiacsoport 2008. december 17-én tulajdonost váltott. Az új tulajdonos a tihanyi Rise Fm-et is működtető üzleti kör, a vételárról a szerződő felek nem nyilatkoznak. Az adásvétel csak a két rádiót érinti, a korábbi tulajdonos, Rónai Egon az internetes divíziót megtartotta.
Itt szó sincs bérlésről... persze "sajtóközölhetnek" akármit, általában az ilyeneknek fele sem igaz. Dőltté tettem a "kulcsszavakat".
Mindegy, a helyzet kicsit érdekes, valami sunyiség van, de részemről a téma off, addig, amíg nem történik valami hallható változás. Nekem nyóc, úgyse hallgatom tavaly ősz óta a Rájzot, se a Pontot.