Gabeedj írta:Vannak jó dalok igen,de a teljesen agyament retroba megyünk vissza és abból is max 50 -100dalt játszunk nem vezet túl jóra!Alapjába véve minden korból jó és minőségi,emészthető zenéket kell játszani.Legyenek műsorok és nem baj,ha van magyar zenészekről szóló műsorok sem,meg alapjába véve értékelhető minőségi rádiózással is lehetne hallgatottságot nyerni.Szerintem nem fontos,hogy egyszer a Class máskor meg ők a a jobbak.A Lényeg ,hogy nagy legyen és állandó a hallgatói tábor!!!
Részben ezzel azért nem értek egyet mivel Te is a magyar felfogást erősíted ezzel. Említetted, hogy legyen állandó hallgatói tábor. Ezt megértem mondjuk ha a reggeli műsort nézzük, de Én azért mondtam, hogy legyen nyugodtan egy széles zenei kínálattal rendelkező igazi SLÁGER rádió, hogy a hallgató eltudja dönteni mire vágyik, milyen a hangulata.
Modern maira (Class), esetleg kicsit lágyabb, lassúbb régebbi (Neo), de mondhatnám azt is, hogy lágy mai, és rock'n'roll retró zene.
Magyar felfogás az, hogy változatosak vagyunk, adjuk adjuk az ABBA után a David Guetta-t, mily' változatosak vagyunk. A másikon meg ugyanez félóra múlva, csak más műsorvezető felkonferálással. Hurrá...
Én továbbra is a tematikus rádiózás felé hajlok, mint a TV csatornáknál. Ott is választhatsz, hogy meccset, komolyzenei koncertet, vagy mondjuk akciófilmet nézel, és ezeket a műsorokat, olyan tv adó adja, amelyik "arra szakodosodott".