RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#62784  Szerző: PooLee

Én most egy olyan véleményt írtam az imént, amelynek több eleme már sokszor előkerült itt, ám én nem érzem úgy, hogy sokat írtam volna ide, és magamat ismételgetném, esetleg szándékosan másokat. Ennek ellenére ha az én üzenetem is fárasztóan hat, nyugodtan töröljétek (akár ezzel együtt), vagy én is szívesen megteszem. De tény, hogy nagyon kiábrándító, amit ez a rádió művel, és szerintem a többség ebbe nem bír belenyugodni (ahogyan én sem), ezért az emlegetett helyzet - ugyanakkor tökéletesen igazatok van! :)
 #62779  Szerző: Roger

Na ez most puszta véletlen, hogy egyszerre írtunk :shock: bocs.
 #62778  Szerző: Roger

...visszhang, visszhang, visszhang. Ne haragudjatok, de jó lenne most már valami mást is olvasni. Nem szóltam mert nem vagyok moderátor sem admin, de lényegében hárman négyen felváltva ugyan azt fújjátok és már kezd zavaró és unalmas lenni, nem célom megbántani/felhúzni ezzel senkit, de felesleges minden másnap ugyan azt leírni.

Változik<->Nem változik. Xar <-> Jó: Ez nem attól függ, nem attól lesz változás hogy Ti mit írtok ide, nem tudtok így hatni a Neo FM-re.

( Ha pedig arra játszik hogy a hozzászólásainak a számát növelje, hát az... :roll: )
 #62776  Szerző: PooLee

Amilyen kis lépéseket tesz a ClassFM jó irányba, ők olyan nagyokat a rossz felé. Ha frekvencia-hálózatot cserélnének, simán alulmaradnának bármilyen mérésben. Bevallom, én sokat vártam ettől a csapattól, ehhez képest napról napra újra alul tudják múlni magukat. Sejthető volt, hogy a Bumerángot beengedik üzleti okokból, de ettől még a fennmaradó 20 órában szólhatna értelmes műsor... de sajnos nemcsak hogy nem értelmes, de műsor sem szól. És szó sincs arról, hogy értelmiségi műsorokat várnék; Európában mindenhol tudnak ütős kereskedelmi rádiókat csinálni, és nem egyetemi előadásokat közvetítenek ott sem, mégis magas színvonalúak. Itt meg semmi koncepció, csak amit megjegyeztek Európa legszégyellnivalóbb "rádiójából", a slágerből, azt most felhasználják, és ennyi...
 #62773  Szerző: markfelt

SzD írta:Lassan Ti is újíthatnátok valamit, mert ahogy unalmas a Neo-n mindig ugyanazt hallgatni, ugyanúgy unalmas itt is mindig ugyanazt olvasni! :stare:
Ponnnt ezt akartam írni. :D
 #62772  Szerző: SzD

Lassan Ti is újíthatnátok valamit, mert ahogy unalmas a Neo-n mindig ugyanazt hallgatni, ugyanúgy unalmas itt is mindig ugyanazt olvasni! :stare:
 #62768  Szerző: Kiru

Vajon mikor lesz itt valami ütős új műsor?Mert nagyon megakadtak a pocsolyában és semmi csak a Bumeráng reklámozása állandóan.Így nehéz lesz talpon maradniuk ha nem újítanak valamit mert eddig semmi . :x Kezd mostanában nem tetszeni a Neo ,hogy semmi újítást nem eszközölnek !
 #62584  Szerző: Kiru

Hát igen semmi újítás és semmi jó műsor nincs .Egy katyvasz az egész úgy veszem észre mintha nem nagyon érdekelne ott senkit semmi ! :x
 #62551  Szerző: Gabeedj

Ma hallgattam Neot és kicsit csalódtam a nagy változtatásban.Vannak napok mikor viszonylag jó,de sajnos több az amikor nagyon nem.Egyszerűen a Sláger hagyatéktól nem tudunk megszabadulni és új normális dalokat sem próbálnak bevállalni,mint régen .A műsorokról ne is beszéljünk.Egy szó mint 100,ez nem nagy változás,bár nem is vártam sajnos mást:(
 #62294  Szerző: FodorA

Amennyiben tényleg pontosak akarunk lenni, akkor a 92.9 Sztár Rádió használta így: 92 9 Sztár Rádió, a 60-as, 70-es és a 80-as évek szupersztárjaival. Remélem jól idéztem. Amúgy meg teljesen lényegtelen ez a szlogen kérdés. Külföldön több rádió használja ugyanazt a szlogent és ez nem jelent gondot.
Ma huzamosabb ideig hallgattam a Neo-t és nekem úgy tűnik, végképp szétesett zeneileg. Semmi következetesség nincs benne. Mintha egy random lista menne és főként semmit nem mond a műsorvezető. Amikor megszólal, akkor meg nem tud mit mondani még az előadókról sem. Fogalmuk sincs az intro fogalmáról sem. Nálam nem dolgozhatna ilyen ember. Amit írtam tartom, hogy országosan fogható így biztos van hallgató és még reklámidőt is tudnak értékesíteni. A másik számomra elfogadhatatlan, hogy borzalmasak a keverések. Az adásprocesszor is lassan dolgozik és azért egy Zenonnal illenék ennél jobban keverni. Amennyi pénzből üzemel ez a zenedoboz, abból már 2-3 lelkes technikust fel is vehettek volna, csak azért, hogy 24 órában keverjenek. A Neo-ban egy ami értékelhető, hogy legalább szól.
  • 1
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 584