RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#62292  Szerző: Gyurii91

Na ha tartotta volna ott a színvonalat a Sláger a SLÁGEREKNÉL, még most is lenne... :boldog:

Most meg minden adó egy kalap alá vehető szennyadó...

Előbb ment a A-HA-Take On Me (Igazi Slágeres rongyájátszott)
Utána most meg Pink legújabb száma: Raise Your Glass

(Ezek abban a tudatban élnek, hogyha laza 30 évet ugrálnak, a korok között az a változatosság... :shock:)

Bumeráng 5 másodperc részlet (semmi poén)

ééééés: Horváth Charlie... Jég dupla whisky-vel... :| :hehe:

Vagy amikor odanyomok arra az 5 percre én fogok ki rossz időpontot? :roll: :lol:
 #62291  Szerző: ceve

OFF
Dave1988 írta: Jujjj... Ez engem a régi Danubiusra emlékeztet. Ott mondták először szerintem. Eleinte 70-es 80-as évek és napjaink legújabb zenéi volt, 2000 után meg 80-as 90-es évek és napjaink legjobb zenéi lett belőle.
'70-es sosem volt. Először nyolcvanas-kilencvenes évek, majd 2000 után "és napjaink" legjobb zenéi volt a szlogen.

Slágernél pedig az első időkben '60-as '70-es később '80-as évek, végül minden idők legnagyobb slágerei.

ON
 #62290  Szerző: Dave1988

mlaszlo írta:A 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb zenéi. Valahonnan ismerős ez a szlogen :csukottszem:
Jujjj... Ez engem a régi Danubiusra emlékeztet. Ott mondták először szerintem. Eleinte 70-es 80-as évek és napjaink legújabb zenéi volt, 2000 után meg 80-as 90-es évek és napjaink legjobb zenéi lett belőle.
Bizonyítékként itt egy link: http://www.youtube.com/watch?v=dHTqbxxg3dU
 #62287  Szerző: Gyurii91

mlaszlo írta:A 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb zenéi. Valahonnan ismerős ez a szlogen :csukottszem:
Minden rádióba ez megy..
 #62285  Szerző: mlaszlo

A 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb zenéi. Valahonnan ismerős ez a szlogen :csukottszem:
 #62284  Szerző: LuciFerko

kb úgyvan :D Sokan ANNYIRA buták ehhez, hogy isten ments' hogy valaki hozzányúljon aztán a hifihez, aztán az sem szól.... :gülü2: :gülü2: :gülü2:

Haverom muterja is... ottvagyok náluk, mondom beállítok mást egy picit. Rámkiált "NE, mert nem tudom visszaállítani!"
Ennyire nagy művészet a Tune gombot nyomkodni? :punch:
 #62283  Szerző: Gyurii91

Kiru írta:Megvagyok lepődve,hogy a neo milyen jól áll miden tekintetben ! :D Azt hittem,hogy sokkal rosszabb lesz a hallgatottsága .
Csak Sláger2...

A Bp környékiek olyan tévedésbe élnek, erre nem úgy hallgatják a rádiót, mint ahogy a tv-t nézik, hogy van 26millió választék, és azt hallgatjuk amilyen kedvünk van, hanem beállítunk egyet ami bejön, és az szól egyfolytában. :smoke:
 #62277  Szerző: Kiru

Megvagyok lepődve,hogy a neo milyen jól áll miden tekintetben ! :D Azt hittem,hogy sokkal rosszabb lesz a hallgatottsága .
 #62266  Szerző: Attis

admin írta:
Kiru írta:és kíváncsian várom a hallgatottsági adatokat ! :)
Bittesőn.
Köszönjük!
Első ránézésre-olvasatra ismét fej-fej mellett áll a két országos kereskedelmi. Hozzátéve, hogy ennek a hallgatottsági mérésnek nem látom sok értelmét. Lásd: nagyvárosok kategória (az is kérdés, mit nevezünk nagyvárosnak). Pécsen nincs Juventus, a Rádió1 viszont nagyon hallgatott. De Miskolcon már fordított a helyzet. Nincs Juventus Győrben, Debrecenben.
 #62257  Szerző: markfelt

Kiru írta:és kíváncsian várom a hallgatottsági adatokat ! :)
Bittesőn.
  • 1
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 584