Szeged 94,9 Sopron 102,0 Pécs 105,5 megy
Kékes 104,7 Budapest 103,3 Győr 101,4 Kabhegy 100,5 Szekszárd 98,4 nem megy.
A többire nincs rálátásom(hallásom)

djlacee írta:Holdon már vannak, méghozzá az Eutelsat 9B (9.0°E) -n, az szerintem bőven elég lenne az egész emberiségnek, terjesztés gyanántTényleg, 100% a lefedettsége végül is.
djlacee írta: az szerintem bőven elég lenne az egész emberiségnek, terjesztés gyanántMég sok is.
mihalylovics írta:Magyar Katolikus Rádió - Budapest FM 102,1 és Hold FM 98,9 ?szblcs írta:Szerintem a balatoni 98.9 majd az MKR-nek megy, de passz, ezt most nem merem megtippelni se.Balatoni 98.9 nekik? Inkább ki kéne lőni a Holdra.
szblcs írta:Szerintem a balatoni 98.9 majd az MKR-nek megy, de passz, ezt most nem merem megtippelni se.Balatoni 98.9 nekik? Inkább ki kéne lőni a Holdra.
szblcs írta:Szerintem a balatoni 98.9 majd az MKR-nek megy, de passz, ezt most nem merem megtippelni se.Isten ments!
asr27 írta:Ha nem az MKR-nek megy,akkor megy rá a Mária.szblcs írta:Szerintem a balatoni 98.9 majd az MKR-nek megy, de passz, ezt most nem merem megtippelni se.Na neee![]()
Ilyet még véletlenül sem szabad leírni vagy mondani, mert még a végén meg is csinálják, hogy nekik adják...