Az Animal Planet magyarul megy, és megy még az ID is.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
mlaszlo írta:Zárul a maradék Discovery csatorna is, már csak az Animal Planet megy.Már az Animal Planet se megy, illetve állítólag a román változat megy helyette.
adminisztrator írta:Műholdon a sima Digiben, kábelen a Digi+-ban.Köszi!
adminisztrator írta:Digisek!Az e-mail mellett meg lehetne próbálni az ügyfélszolgálatot is felkeresni, a központi iroda ott van a Váci úton, ha kijössz a Dózsa György úti metrómegállótól az Árpád híd felé, akkor rögtön ott lesz jobbra. Szerencsés esetben még lehet, hogy egy illetékes kollégát is meg tudnak fent kérdezni.
Ha beköltöztem egy olyan társasházba, ahol csak normál sebességű (2/4 Mbps) Digis net van, de minden szomszédban már kiépítették a marhagyors LAN netet, akkor szerintetek mennyi esély van arra, hogy bekötik abba a házba is a gyorsabb netet, ahol lakom és ha van, akkor kb. mennyi idő? Van igénybejelentésre lehetőség?
adminisztrator írta:Digisek!
Ha beköltöztem egy olyan társasházba, ahol csak normál sebességű (2/4 Mbps) Digis net van, de minden szomszédban már kiépítették a marhagyors LAN netet, akkor szerintetek mennyi esély van arra, hogy bekötik abba a házba is a gyorsabb netet, ahol lakom és ha van, akkor kb. mennyi idő? Van igénybejelentésre lehetőség?