RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#107677  Szerző: Glenn

Az Animal Planet magyarul megy, és megy még az ID is.
 #107675  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta:Zárul a maradék Discovery csatorna is, már csak az Animal Planet megy.
Már az Animal Planet se megy, illetve állítólag a román változat megy helyette.
 #107672  Szerző: mlaszlo

Zárul a maradék Discovery csatorna is, már csak az Animal Planet megy.
 #107451  Szerző: Glenn

Mind digitális, mind analóg kábelen már napok óta History megy (legalábbis a budapesti hálózaton).
 #107431  Szerző: mlaszlo

A mai napon innen is kikerült a Discovery Channel, helyette a History Channel került be a kínálatba.
 #107251  Szerző: Attis

adminisztrator írta:Műholdon a sima Digiben, kábelen a Digi+-ban.
Köszi!
 #107246  Szerző: markfelt

Műholdon a sima Digiben, kábelen a Digi+-ban.
 #107245  Szerző: Attis

Tányéros Digisekhez fordulnék egy kérdéssel:
A Super TV2 a sima Digi csomagba került? Mert Facebookon azt írták, hogy a Digi + csomag része lesz, a honlapjuk szerint meg a 2700 Ft-os csomagba került. http://digi.hu/lakossagi/tv/muholdastv
Nekem a legnagyobb pack van, szóval igazából mindegy, csak érdekel. Meg aztán jövő hónaptól szeretnék visszatérni a Digi csomaghoz, mivel nyilvánosságra hozták végre a DigiFilm árát (300 Ft lesz), és így pont annyit fizetnék ezután is, mint eddig. (A Sport 1-2 csatornákat más forrásból is látom.)
 #102539  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Digisek!

Ha beköltöztem egy olyan társasházba, ahol csak normál sebességű (2/4 Mbps) Digis net van, de minden szomszédban már kiépítették a marhagyors LAN netet, akkor szerintetek mennyi esély van arra, hogy bekötik abba a házba is a gyorsabb netet, ahol lakom és ha van, akkor kb. mennyi idő? Van igénybejelentésre lehetőség?
Az e-mail mellett meg lehetne próbálni az ügyfélszolgálatot is felkeresni, a központi iroda ott van a Váci úton, ha kijössz a Dózsa György úti metrómegállótól az Árpád híd felé, akkor rögtön ott lesz jobbra. Szerencsés esetben még lehet, hogy egy illetékes kollégát is meg tudnak fent kérdezni.
A társasházban is érdemes lenne kérdezősködni, könnyebb úgy odamenni a Digi-hez, hogy pl. a 20 lakásból 10-ben igényelnék is rögtön az új netet, valamint ha valamilyen építési munkával is jár az átállás (pl. falat kell fúrni), mert nem fér el a plusz kábel a jelenlegi csatornában, akkor a ház hozzájárulására is szükség lehet.
 #102524  Szerző: szemilan

adminisztrator írta:Digisek!

Ha beköltöztem egy olyan társasházba, ahol csak normál sebességű (2/4 Mbps) Digis net van, de minden szomszédban már kiépítették a marhagyors LAN netet, akkor szerintetek mennyi esély van arra, hogy bekötik abba a házba is a gyorsabb netet, ahol lakom és ha van, akkor kb. mennyi idő? Van igénybejelentésre lehetőség?

Egy E-mailt megér a dolog. :)
Amúgy halottam már olyat, hogy panelház egyik lépcsőházába bevitták, másikba nem.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 88