mlaszlo írta:Ezért a csatornáért tényleg kár. Vajon mi lehet az oka, hogy megszűntetik?Csak találgatás, de lehet annak, h a Chellomediához tartozik a Filmmúzeum és az MGM is. Ezek pedig hasonló profilúak mint az Europa.
mlaszlo írta:Ezért a csatornáért tényleg kár. Vajon mi lehet az oka, hogy megszűntetik?Csak találgatás, de lehet annak, h a Chellomediához tartozik a Filmmúzeum és az MGM is. Ezek pedig hasonló profilúak mint az Europa.
Szabi írta:Ja.. félreérthető. A Mónikára gondoltam. A Keletiben 2 éve nem jártam.. De szerintem a Mónika egy "kis" Keleti.Attis írta:Amúgy mostanában feltűnően sok a box..A keletinél, a mónikasóban, vagy mindkettőben?Meg a roma..
Attis írta:Amúgy mostanában feltűnően sok a box..A keletinél, a mónikasóban, vagy mindkettőben?Meg a roma..
Szabi írta:Amúgy mostanában feltűnően sok a box..Attis írta:Még hogy néha... Haverom mesélte, hogy a Mónika-fejvadászok pont múlt héten szólították le a Keletinél a barátnőjével együtt. Először egy tízest, másodjára húszast akartak rájuk sózni egy kis színjátékért per kopf.Szabi írta:Mondjuk én végignéztem múltkor a Jerry Springer Show-t.Az megrendezett. Bár néha a Mónika is.
Melyik barom mondta, hogy a Mónika Show a televíziózás legalja??? Megverem.
Attis írta:Még hogy néha... Haverom mesélte, hogy a Mónika-fejvadászok pont a múlt héten szólították le a Keletinél a barátnőjével együtt. Először egy tízest, másodjára egy húszast próbáltak rájuk sózni egy kis színjátékért cserébe, per kopf.Szabi írta:Mondjuk én végignéztem múltkor a Jerry Springer Show-t.Az megrendezett. Bár néha a Mónika is.
Szabi írta:Mondjuk én végignéztem múltkor a Jerry Springer Show-t.Az megrendezett. Bár néha a Mónika is.