RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#15679  Szerző: Attis

mlaszlo írta:Ezért a csatornáért tényleg kár. Vajon mi lehet az oka, hogy megszűntetik?
Csak találgatás, de lehet annak, h a Chellomediához tartozik a Filmmúzeum és az MGM is. Ezek pedig hasonló profilúak mint az Europa.
 #15677  Szerző: mlaszlo

Ezért a csatornáért tényleg kár. Vajon mi lehet az oka, hogy megszűntetik?
 #14674  Szerző: djlacee

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
A tesztadás egyelőre egy promófilmből áll és a Telespazio budapesti fejállomásáról lövik fel az Amos 3 11,258(H) GHz-én sugárzó multiplexbe. :hehe:
 #14504  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:Amúgy mostanában feltűnően sok a box.. :hehe: Meg a roma..
A keletinél, a mónikasóban, vagy mindkettőben? :D
Ja.. félreérthető. A Mónikára gondoltam. A Keletiben 2 éve nem jártam.. De szerintem a Mónika egy "kis" Keleti.
 #14503  Szerző: MrG

Attis írta:Amúgy mostanában feltűnően sok a box.. :hehe: Meg a roma..
A keletinél, a mónikasóban, vagy mindkettőben? :D
 #14502  Szerző: Attis

Szabi írta:
Attis írta:
Szabi írta:Mondjuk én végignéztem múltkor a Jerry Springer Show-t.
Melyik barom mondta, hogy a Mónika Show a televíziózás legalja??? Megverem. :gülü:
Az megrendezett. Bár néha a Mónika is.
Még hogy néha... Haverom mesélte, hogy a Mónika-fejvadászok pont múlt héten szólították le a Keletinél a barátnőjével együtt. Először egy tízest, másodjára húszast akartak rájuk sózni egy kis színjátékért per kopf.
Amúgy mostanában feltűnően sok a box.. :hehe: Meg a roma..
 #14501  Szerző: MrG

Attis írta:
Melyik barom mondta, hogy a Mónika Show a televíziózás legalja??? Megverem. :gülü:
Még hogy néha... Haverom mesélte, hogy a Mónika-fejvadászok pont a múlt héten szólították le a Keletinél a barátnőjével együtt. Először egy tízest, másodjára egy húszast próbáltak rájuk sózni egy kis színjátékért cserébe, per kopf.
 #14500  Szerző: Attis

• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 51