RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#137720  Szerző: Glenn

djlacee írta:amit most művelnek, az szerintem mindennek a teteje
Annyira divatos ez a közmédiagyalázás, hogy hánynom kell már tőle! :vomit:
Akkor - sokadszor - újra leírom, hogy a legnézhetőbb és legélvezhetőbb műsort az MTVA csatornái adják. Néhány kivételtől eltekintve csak itt láthatunk sehol nem játszott filmeket, amik még ráadásul jók is. Értelmes, gondolkodásra ösztönző dokumentum és hagyományőrző műsorok is csak itt mennek. Csak itt nem fossák tele a műsorokat (és a szüneteket) reklámokkal. Az igaz, hogy a közéleti, politikai műsorok teljesen egyoldalúak (ez engem is zavar), de egyrészt ez 1957 óta így van, másrészt ezeket nem kell nézni, ha nem tetszik. Van ellenpólus.
Szóval majd ha az RTL, TV2, Story Tv, stb. nézhető lesz, akkor lesz értelme utálni a közmédiát. Addig csak felesleges köpködés (esetleg tudatlanság vagy agymosottság). :x
 #137631  Szerző: egon2

Március 15.től Duna World az marad vagy megszűnik?Szerintem a Duna Wordből kellett volna "Hír"Tv-t csinálni.
 #137469  Szerző: djlacee

admin írta:hát, pl. a nap-keltét valóban nehéz elfelejteni. savasat böfögök fel, ha eszembe jut.
Aztán körülbelül ennyi a példa, amit most művelnek, az szerintem mindennek a teteje
 #137436  Szerző: Glenn

A fogalmazás helyes, az M1 helyén indul a hírcsatorna. Eddig általános tematikájú csatorna volt, ezután a Duna lesz az. A hírtévé neve meg M1 lesz.
Amúgy meg "csúnya" dolog állami médiát kormánycélokra használni, de nálunk ez hagyomány. 2002 után ugyanez volt, ha tetszik, ha nem.
 #137395  Szerző: Wolfman

asimov írta:Lehet, hogy még durvább lesz a dolog az MTVA hírcsatornával:
"Sajtóértesülések szerint Orbán Viktor miniszterelnök nemrég egyeztetett a jobboldali médiavezetőkkel és közölte, hogy a jövőben az állami médiára kíván támaszkodni. Ezzel összhangban az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA március 15-én egész napos hírtelevíziót indít az M1 csatorna helyén."

Tehát, pld a Mindig TV rendszerben, simán beszúrják az M1 helyére a nyilvánvalóan "hazahúzó" hírcsatornát? A kábel TV, IPTV, stb szolgáltatókkal mi lesz?

OFF
Ennyire aggódnak már 2018 miatt, odafent?
ON

Szerintem az csak egy fogalmazási hiba, az M1 lesz a hírtévé.
 #137392  Szerző: asimov

Lehet, hogy még durvább lesz a dolog az MTVA hírcsatornával:
"Sajtóértesülések szerint Orbán Viktor miniszterelnök nemrég egyeztetett a jobboldali médiavezetőkkel és közölte, hogy a jövőben az állami médiára kíván támaszkodni. Ezzel összhangban az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA március 15-én egész napos hírtelevíziót indít az M1 csatorna helyén."

Tehát, pld a Mindig TV rendszerben, simán beszúrják az M1 helyére a nyilvánvalóan "hazahúzó" hírcsatornát? A kábel TV, IPTV, stb szolgáltatókkal mi lesz?

OFF
Ennyire aggódnak már 2018 miatt, odafent?
ON

#137306  Szerző: zotya54

gratula a "fejlesztéshez" .müsor mikor lessz rajta?vagy kötelezö lessz nézni is...igaz a hiradok már központositva lettek februáltol...
 #137287  Szerző: markfelt

nincs meghatározva az alapcsomag nagysága, technikai, üzleti korlátai vannak csak. az szinte kizárható, hogy az rtl és a tv2 kiszorul.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 235