RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#1881  Szerző: LuciFerko

adásproci után kéne a streamot kötni úgy ütősen szólna! Mert így eléggé dinamikátlan :( :D
 #1880  Szerző: LuciFerko

Johhny torz a stream b+!

jimmer: lehet jó tematikust csinálni! Lehet a stíluson belül lavírozni és rokon stílusokat beletenni. Így változatos lesz:) Csak ha nézzük hogy a House-nak mennyi alfaja van!
 #1860  Szerző: jimmer

6-7 óra között én is belehallgattam az online streambe. Az átkeverések tetszenek, ahol lehet szinte ütemre, a szignálok is egész jók, viszont néha belekerül olyan zene is aminek messze semmi köze a house-hoz. Én ezért nem csinálnék éterben szóló rádióban zeneileg tematikusat. Mert egy idő után folyamatos ismételgetés lesz, és aki rendszeresen hallgatja gyorsan rá fog unni. Mennyi ideje is szól? És már van olyan ami nem illik a képbe.
 #1853  Szerző: systhema

Ma Pest felől érkezve megnéztem, hogy az autórádióm (sima gyári, amit a csigaevők a Peugeot Partnerbe raknak), honnan képes befogni az Epert úgy, hogy az már élvezhető minőségben szóljon. Ezt az M30-as 7-es kilométerkavicsától sikerült elérni. Itt már csak nagyon kicsit szaggatott. Az M30-as Miskolc déli lehajtója pedig a 23. és a 24. km-nél van. Az Egyetem pedig kb. a 25-ös km kővel van egy vonalban, vagyis nyugati irányban kb. 18 km-re elszól. Észak-keleti irányban 10 km után eléggé szaggat, de a város széléig (Tesco) rendesen jön.
 #1846  Szerző: Zsolt

A rádió honlapján, a technikai eszközök közt fel van sorolva egy Pira32-es RDS is. Ennek ellenére nincs RDS az éterben?
 #1845  Szerző: t

tomazo írta:mondjuk eleve mi értelme van fél meg 1 W-on rádiózni... :) :(
már egy szomszéd pincében alig szól, nem?
sokmindentől függ, tereptől, vevőtől, antenna elhelyezésétől, vételi helytől, stb., annyira nem feltétlen tragikus, el lehet jutni pár emberhez, ha kedvezőek a körülmények. aztán ha azoknak tetszik, máris van értelme. dombvidéken kisköznek álcázott kerrádiót csinálni 1 W-al, annak nincs értelme :)
 #1838  Szerző: tomazo

mondjuk eleve mi értelme van fél meg 1 W-on rádiózni... :) :(
már egy szomszéd pincében alig szól, nem?
 #1830  Szerző: paradigm

Meddő a vita. Nem kell az egekbe tekerni az adóteljesítményt és nem lesz ilyen gond. Előbb-utóbb úgyis kimegy az NHH és kibújik a szög a zsákból.
 #1827  Szerző: t

nyikolaj írta:De a DIOSGYŐRT ki tudja hallgatni?Az a vicc,hogy még a városrészt sem fedi le!Tiszta folosleg igy műkodniuk.Ráadásul most az EPER is keresztbe tett szegénykének! :mrgreen: Vagy nagyon gyorsan menjen át egy más frekire,vagy ha a 92.4-en akar maradni,akkor jobban teszi a rádio hogy megszunik.Igy nincs értelme! :!:
miért a diósgyőrnek kéne megszűnni, ők voltak ott előbb... meg nem ők találták ki, hogy milyen teljesítménnyel sugározhatnak...
az eper meg valószínűleg kitalálta magának, hogy mekkorával sugározzon, csak hát csak :)
 #1806  Szerző: LuciFerko

tudom.... De ha a Diósgyőrt 700m után kinyomja az Eper valami nagyon nem okés. Főleg ha még rálátás is van az antennára! Mindenképpen a Diósgyőrnek kéne ott dominálnia.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 45