Na már most! Az R1 szvsz. a 10-35 éves korosztályt célozza be. Amikor nekik jön egy új zene az már laza féléves, de azt úgy sztárolja, mintha ők játszanák elsőnek a világon.
Lejátszák 2 hónapon keresztül napi 15x, utánna kicsit "meg magyarikánózzák", vagy R1-es jingle-be ágyazzák, és játszok tovább unalomig.
Mint írtátok sokan, ha igazán friss, lendületes, interaktív rádió AKARNA lenni, akkor kicsit be kellene újítani. Napi 10-15 ÚJ zene, akár olyan remixek amik anonimak, de az R1 által válik party himnusszá, de ezt nem teszik meg, mert: Sok a hallgató, egyre jobban terjeszkedik, és felesleges bármin is változtatni, mivel így is töretlen a népszerűsége. Engem 20 perc után a hányinger kerülget, hogy már megint ez a szar! Ránézek a facebookra, és... (nem akarom a kor, és reakció alapján minősíteni), de egy waka waka-nak majdnem megőrül mindenki, én ha hallom egyből elnyomom bárhol is játszák. Esetleg ha a hallgatóság 75% a 18 éven felüliek, megjegyeznék, hogy megint ez a szar, akkor lehet változtatnának. De így...
BÁR LEHET BENNEM A HIBA.
Én is bekapcsoltam, elég cink. Ugyan az a tracklista..