RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#59631  Szerző: Attis

Gyurii91 írta:Az R1 csak nekem egyezik meg, egy 128MB-os mp3 lejátszóval? :)
Csatlakozom...
 #59624  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #59622  Szerző: Gyurii91

Az R1 csak nekem egyezik meg, egy 128MB-os mp3 lejátszóval? :)
 #59617  Szerző: Cicoo

Gyurii91 írta:
Összes leállhatna..
Az állandó ellenségeskedés is..
 #59614  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:leállt a sárbogárdi adó.
Összes leállhatna..
 #59611  Szerző: LuciFerko

leállt a sárbogárdi adó.
 #59606  Szerző: SzD

lambda írta:javaslom hallgasd meg a híreket, ott azért elég jól visszatükröződik!
Igen, ha az ember van annyira elvakult, hogy képes mindenféle hülyeséget beképzelni, és egyszerű tényeket "továbbgondolni", akkor visszatükröződik.
Hagyjuk már ezt... nyilván nem Magyarország az egyetlen, ahol van olyan tévé, és rádió, amelyik hajlik egy adott párt felé, de ez nem a NeoFM és nem is a Class FM. Esetleg olyan rádió/tévé, ahol nagy teret kap a politika, és esetleg szeretik nyalogatni a pártok... lelkét. De ez sem mindegyik, csak egy-egy ilyen van. De mondom mégegyszer; ha valaki valamit nagyon be akar képzelni, akkor be is fogja.
 #59588  Szerző: lambda

SzD írta: Aha, persze. És most mindkét országos rádió a Fidesz szócsöve. Mert ugye tudjuk, ezért volt politikai döntés, hogy majd így jól kihasználják őket. Kérlek röviden írd le, miben nyilvánul meg, hogy a Fidesz, vagy akármelyik párt szócsöve a két rádió.
:shoot:
Na jó, az tényleg túlzás azért, hogy "szócső" :D Én ugyan nagyon ritkán hallom az országos rádiókat, de javaslom hallgasd meg a híreket, ott azért elég jól visszatükröződik!
De ezt inkább ne itt vitassuk meg!
 #59587  Szerző: lambda

molnarb írta:Szerintem símán. Amekkora lobbiereje van a Rádió 1-nek a Szonda Ipsos felé. Nézz körbe... elég kevés Rádió 1-es város van, ahol nem ők a piacvezetők vagy nincsenek az első sarkában. Nyilván a Szondának is érdeke egy ilyen sok városban mérést vásárló ügyfélnek a kedvére tenni. Ez ilyen.
Márpedig molnarb-nek nagy valószínűséggel igaza van, és mint szakmabeli szerintem ezt nagyon jól átlátja!
Szóval ott a pont!
 #59578  Szerző: SzD

lali87 írta:Ez a pályázat nem pénzről, hanem politikáról szólt
Aha, persze. És most mindkét országos rádió a Fidesz szócsöve. Mert ugye tudjuk, ezért volt politikai döntés, hogy majd így jól kihasználják őket. Kérlek röviden írd le, miben nyilvánul meg, hogy a Fidesz, vagy akármelyik párt szócsöve a két rádió.
:shoot:
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 482