noartist írta:Gyerekek!
Fel lehet hozni a RiseFM-et,de az a rádió mindigis egy pénzmosoda volt,ráadásul a frekvenciák körül is mindig folyt a műbalhé.
Persze,sikeres volt,ahogyan a Dankó is az.Szereti mind a 100 hallgató.
Ez van,ezt kell szeretni,csókolom.
A karácsonyi zenékbe belekötni meg olyan,mintha kérdőre vonnád Marika nénit,mert a szokásos heti almáspitéje helyett most bejglit süt.
A multikban november eleje óta megy a karácsonyi láz,mégsem mész az ügyfélszolgálathoz verni a pultot.
- Gyerek szerintem itt te vagy.
- Te mi a jó istenről beszélsz? Milyen pénzmosoda? Milyen műbalhék folytak a Rise frekvenciái körül?
Egyedül a 88.1-nél voltak zűrök, de azok is a Rádió Infórum Kft. és nem a Füleky Rádió Kft.(RiseFM) körül. A Rise (és a Face) csak bérelte a jogosultságot a Rádió Infórum Kft.-től és mivel az nem úgy csinálta a dolgokat, ahogy kellett volna, ezért kapcsolták le. Biztos vagyok benne, hogy ha a Rise nyert volna egy saját frekvenciát abban az időben Pesten, akkor még a mai napig is rendesen menne a rádió. A Rise-tól különben a Face vette el a frekit nem pedig a hatóság. Amikor egy vagy másfél évig nem volt balhé a 88.1-es freki körül (2010?), akkor igen is sikeres és hallgatott volt a Rise!
- A Dankót ne hasonlítsuk már egy fiataloknak szóló kereskedelmi rádióhoz! A RiseFM-et nem 100 ember hallgatta, a dankóval ellentétben.
Egyébként szerintem a Face is menne máig is, rendes műsorokkal, ha nem vették volna el tőlük a frekit, illetve azért szól még mindig online, mert várnak a csodára, hogy valahogy frekihez juthatnak...
- Te saját magadat okosnak hiszed, közbe akkora baromságokat tudsz írni, hogy az már fájó. Először olvass utána az alapoknak és a dolgok hátterének és utána irkálj ide de, ha lehet akkor értelmes, valós dolgokat!