RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#59369  Szerző: nyikolaj

Az országos rádiók,ha nyernek egy frekit nem szoktak előtte tesztelni,mint általában a többi?
Gondolok most a Ny.h 91.1 mhz.re.
 #59279  Szerző: Cicoo

Lambda, csak annyi történt vele, hogy kapott egy új dobalapot, leszedték a vokált és néha belevágják, hogy Barbra Streisand. Bármily' hihetetlen, ismerem az eredetit. ;)

Amúgy nem tudom, említettem-e már, de van egy mp3 lejátszóm, amire nem lehet zenét tölteni. Szóval 2 éve ugyanazok a zenék vannak rajta, ugyanabban a sorrendben. Mivel nagyon jól sikerült egymás után rakni a dalokat, ezért nem unalmas, bár csak ritkán hallgatom. Valószínűleg ez nem egy fontos idősáv, nem is hallgatják olyan sokan, illetve sűrűn, ezért is nem törődnek vele. Egyszer összerakták, aztán úgy maradt, nem sok vizet zavar..
 #59265  Szerző: Gabeedj

Bárány 1 adó alapelve hamar, gyorsan kevés munkával meggazdagodni és közbe palira venni ,az amúgy is nem fontos hallgatót.Én sem vagyok még öreg , szeretem a fiatalos rádiókat,de ezek minden,de nem összeszedett minőségi fiatalos rádió,mint pl anno ,a Juventus volt.Inkább hallgatok neten esténként egy Fehérvár rádiót és Digital fm -et ,ott tudom,hogy mit kapok,mert nem erőltetik túl nap mint nap ugyanazt a zenét,hanem színesítik ...
 #59249  Szerző: lambda

Cicoo írta:De a Barbra Streisand (így hívják a nénit és a tracket is, a nélkül) legalább jó, és viszonylag új :D
Korántsem új, legfeljebb a "köntös" rajta, és azért jó mert a BONEY M egyszer már jól összerakta a dalt, amivel tulajdonképpen annyi történt, hogy a DUCK SOUCE "kiszedett" belőle "részeket" és minimálisat hozzátett! ...
http://www.youtube.com/watch?v=0EjLWh2150I
Szóval nincs új a Nap alatt, de az tény hogy nem rossz ebben a formában sem!
A gond nem is ezzel van, korántsem erre utaltam, hanem arra hogy adhatnának legalább annyiban magukra, hogy ne ugyanaz legyen a játszási sorrend sok sok hónapon át! Az rendben van, hogy egy-egy dal sokáig a "listán" van, de ugyebár ez egy afféle top 10, és még ha a dalok egymás utáni hangulatiságát is figyelembe vennék bőven lehetne variálni!
Itt simán hülyének, esetleg amnéziásnak nézik a hallgatót, és nem szeretnek dolgozni! Ennyi ....
 #59227  Szerző: benjamin

Szerintem 2.lesz a hallgatottsági adatokon.A retró jó rádió de kevesen hallgatják hát még januártól!
 #59223  Szerző: Cicoo

De a Barbra Streisand (így hívják a nénit és a tracket is, a nélkül) legalább jó, és viszonylag új :D
 #59211  Szerző: lambda

Kedves Nyíregyházaiak!

Szeretném veletek megosztani miheztartás végett a szánalom1 rádió szombat este 8 óra utáni tracklistáját! :D Több mint 2 hónapja ez a sorrend:

DUCK SAUCE - Barbara Streisand
IVAN PICA - Freak
YOLANDA BE COOL - We No Speak Americano
JERRY ROPERO - Coracao 2010
FEDDE LE GRAND - Back and Forth

Jósolni ugyan nem tudok, de legutóbb több mint egy évig volt ugyanaz a sorrend, megelőlegezem, még januárban is így fog menni! :D
Szombat este az elejébe belehallgatok, ha tudok, kíváncsi vagyok meddig képesek még süllyeszteni a színvonalat! :D
 #59193  Szerző: LuciFerko

Pihe írta:Hogy fog már hangzani 91.1 Rádió1 Csak igazi mai sláger megy ? :P
szekszárdon már úgy van :blush:
 #59191  Szerző: Pihe

Hogy fog már hangzani 91.1 Rádió1 Csak igazi mai sláger megy ? :P
 #59171  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
  • 1
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346