RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#55903  Szerző: LuciFerko

is-is. ha meglessz az adatkábel lesznek képek meg videók is.
 #55898  Szerző: donder

Segítettél, vagy csak látogatóban voltál ott?
 #55888  Szerző: LuciFerko

Hú srácok most jöttem vissza Devecserről. nagyon durva ami ott van...
 #55807  Szerző: Cicoo

nyikolaj írta: Ez a cucc,egy katonai dolog.
Na, én ezen a ponton kezdenék el még egy picit agyalni a sztorin, hogy igaz lehet-e.. (Tömeghipnózis? :D ) Meg azon is, hogy nem ültettek-e csodachipet a hölgybe (lásd: hoaxkábel)
 #55767  Szerző: nyikolaj

De ez nem vicc,mert több személy is tapasztalta.
Nem olyan sokkolóra kell gondolni,amit közvetlen közelről kell alkalmazni!Olyan van nekem is.
Ez a cucc,egy katonai dolog.Annak a szomszédnak a fia full milliomos,és ez által neki is van ilyen technikája.
És így szemétkedik másokkal....
Mindenkit lefizet,rendőrséget,elöljárókat stb...
 #55755  Szerző: Cicoo

nyikolaj írta:..
Én ismerek egy idős hölgyet, aki azt hiszi, meg akarják mérgezni. (Konkrétan a saját fia.) Szerintem ez inkább valami üldözési mánia lehet. Ha ki akarod deríteni, hogy igaz-e, menj el egy betonkerítéshez, és kérj meg valakit, hogy próbáljon megrázni egy sokkolóval a betonon keresztül. :hehe: Viccen kívül, szerintem ez pszichés dolog.
 #55734  Szerző: nyikolaj

Figyeljetek csak!!!Szerintetek legális?És van ilyen?

Egyik ismerősöm panelban lakik(egy nő),és a szomszédja szó szerint egy alkoholista gonosz egyén.
Az a lényeg,hogy ez a csaj mindig szúrásokat,zsibbadást érez a testében(néha mozdulni se tud)
És ez azért van állítólag,ő ezt mondja,mert a szomszédja elakarja üldözni,és elektro sokkoló szerűséggel csinálja,olyannal AMI A FALON KERESZTÜL IS ÁTMEGY!(állítólag hőtérképes lehet)
Szó szerint megkeseríti az életét!!!A rendőrséget meg nem érdekli!
sőt!Ez a gonosz szomszéd olyan g..i,hogy gorillákat bérelt fel,hogy még akkor is bántsák ezzel a sokkoló szerűséggel,amikor az úton megy.
olyankor kocsiból szokták lebénítani!Mert energia forrás mindig kell ahoz a cucchoz.És az a fura,hogy a távolság nem akadály!!!
Mi ez a szerkezet szerintetek???Tuti nem lehet olcsó....
Köszi előre is a komoly hozzászólást!Segítenél vele!
 #55672  Szerző: Cicoo

Élmény fórumot olvasni, komolyan..
  • 1
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 541