Azért a full dance rádiótól még messze van a Music FM. Ráadásul azért a Roxy is volt évekig a leghallgatottabb rádió Budapesten, amíg tönkre nem tették. Ott is dance zene szólt.
A Rádió 1 sem azért volt erős hallgatottságban, mert óránként leadták pl. a OneRepublictól az Apologize-t.
Volt egy igen erős brandje, ami néha többet ér, mint az, hogy mi megy rajta. A Rádió 1 állandóan a folyamatos ismétlések, és az elavult, lejárt pop slágerek miatt volt
-többek között itt is- szétszekálva.
A Music FM a célcsoportjában igen népszerű, ha csak megnézed hány autóban szól az (tapasztalataim alapján 10-ből minimum 7-8), hány üzletben, (Takko, CBA-k, stb..), és hogy torony magasan nyerték a Rádiós Korrektúra közönség szavazását.
A rádió összességében nem rossz, én pl. szívesebben hallgatom a Let's Go-t minden nap, mint pl a mondva csinált Top 10-et, vagy a napi 128 óra kívánság műsort.
A beszéd arány valóban nagyon magas, de erről nem csak Ők tehetnek. Ez sajnos elvárás a hatóság részéről. Ahogy a sok Magyar zene is.
Nekem a számok előtti faxhang
-ahogy itt hívjátok- is nagyon tetszik. Sok számnál nagyon jól meg van csinálva. pl Pitbull-Kesha, vagy Britney Work című száma előtt.
A tegnapi témára visszatérve, szerintem a karácsonyi számok sokasága ezen három napon elviselhető lett volna.
Inkább elviselhető, mint egyesek reakciója krisz83 beírása után. De végül is persze, üldözzünk el mindenkit, aki valóban a rádióban dolgozik, és akkor lehet fújni orrba-szájba a saját hülyeségünket.