RADIOSITE Fórum

• Politika

#135156  Szerző: djlacee

Pasa írta:
djlacee írta:Pasa! Csak egyetlen kérdést akarok feltenni neked! Jobban élünk, mint 4 éve?
Nem.
De akkor én is felteszek neked egy kérdést: hol élnek jobban, mint négy éve?
Nekem egy stagnáló életszínvonal is jó lenne, de így is fel lehet fogni
 #135155  Szerző: Glenn

asimov írta:Lehet, de ha nem 2/3-dal, akkor már mi nyertünk. Most sem sok hijja volt. (A távolmaradók valami 24%-kának kellett volna csak NEM a fideszre szavazni és nincs 2/3. (hvg.hu)
Bocs, most megint elkezded a butaságot? Ha nem kétharmad, akkor nem Orbánék nyertek volna? Hanem ki? És nem sok híja volt? Szerintem nagyon sok híja volt. Konkrétan az ellenzék nem volt a kanyarban sem. A távolmaradók meg miért is szavaztak volna a Fidesz ellen? Szerintem meg a távolmaradók is fideszesek voltak, de nem mentek szavazni, mert tudták, hogy így is meglesz. ;)
Persze, HVG-idézet, hehe.
Amúgy már leírtam: aki nem szavazott, az nem számít. Nincs véleménye, nem érdekli a dolog, kvázi számításba sem vehető.
djlacee írta:Pasa! Csak egyetlen kérdést akarok feltenni neked! Jobban élünk, mint 4 éve?
Nem.
De akkor én is felteszek neked egy kérdést: hol élnek jobban, mint négy éve?
 #135154  Szerző: djlacee

Pasa! Csak egyetlen kérdést akarok feltenni neked! Jobban élünk, mint 4 éve?
 #135153  Szerző: asimov

Lehet, de ha nem 2/3-dal, akkor már mi nyertünk. Most sem sok hijja volt. (A távolmaradók valami 24%-kának kellett volna csak NEM a fideszre szavazni és nincs 2/3. (hvg.hu)
Az az Orbán Viktor, aki pár napja kitartásra szólította fel a párttársait és egyúttal közölte, hogy akárhogy is, de keresztül viszik ezt.. ma miért visszakozott? (költői kérdés...)
A kommented többi része szóra sem érdemes.
Pasa írta: ...
Hát, Uraim, én csak röhögni járok ebbe a topikba, és hogy fogok majd vihogni négy év múlva, amikor megint a FIDESZ fog nyerni a választásokon.
:hehe: :hehe: :hehe:
 #135152  Szerző: asimov

Hol van közvetítés?
szemilan írta:Úgy tűnik a tüntetőket nem sikerült meggyőzni. Megy megint az Orbán takarodj. És ezt állítják be nemzeti konzultációnak, mondván ne költsenek levelekre.
De fújoznak az adótörvényre is.
 #135151  Szerző: asimov

Először azt hittem, kacsa...
Úgy fest, mégsem meri OV magára haragítani az egészen eddig, politikailag inaktív fiatal/középosztályt, akik elvileg a jövőbeni szavazói. (lettek volna)
Selmeczy -állítólag- meg is kérdezte OV-t a békemenetről, hogy hol vannak a fiatalok.. hát most látja őket.
kukac írta:Bréking: visszavonják a netadót!
 #135150  Szerző: Glenn

Ez sem jó, az sem jó. Ne legyen torrentadó!!! Ja, nem lesz? Ááá, csúnya hazug a Zorbán. A mocskos fityesz úgyis bevezeti, vagy kitalál mást. Nekik csak egyetlen céljuk van: dögöljön meg a magyar! A rohadékok, fúúúj! Van pofájuk villogni a javuló forinttal, ami megint csúsztatás, az olcsó üzemanyag pedig az aranyos, kedves, magyarbarát amcsiknak köszönhető.
Már fel van háborodva minden okos és rendes ember, és kínjában (mert most minden legális kulturált lehetőséget elnyom ez a szemét diktátor bagázs, miután elcsalták a választásokat is) ártalmatlan számítógép alkatrészekkel próbál demonstrálni a tetvek székháza előtt, amit persze a talpnyaló kormánypárti média rögtön eltúloz és félremagyaráz. Még szerencse, hogy van néhány igazmondó médium (ATV, Klubrádió, Index, 444, NOL, stb.), bár sajtószabadság hiányában már nem sokáig.
:D :D :D
Hát, Uraim, én csak röhögni járok ebbe a topikba, és hogy fogok majd vihogni négy év múlva, amikor megint a FIDESZ fog nyerni a választásokon.
:hehe: :hehe: :hehe:
 #135149  Szerző: szemilan

Úgy tűnik a tüntetőket nem sikerült meggyőzni. Megy megint az Orbán takarodj. És ezt állítják be nemzeti konzultációnak, mondván ne költsenek levelekre.
De fújoznak az adótörvényre is.
 #135146  Szerző: szemilan

admin írta:ez rendkívül bölcs döntés volt. éljen viktor, éljen a párt!
Ez valóban jó hír. :) Viszont félek, hogy a bevett gyakorlatot fogják itt is végigvinni. Most úgy tűnik nem lesz, de közben csak a bevezetés időpontját tolták el.
De ne legyen igazam.

A Nemzeti konzultációs levelet pedig örömmel fogom visszaküldeni, amennyiben tényleg úgy lesz megfogalmazva, hogy értelmes választ lehessen adni. Az eddigiek teljesen értelmetlenek voltak. Bár hozzáteszem engem lehet nem is kérdeznek majd, mert sosem küldtem vissza.
  • 1
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 517