RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#61893  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:Retro Neo, egy ideje csak régi magyar számok mennek :S
Nekem pl tetszenek a régi magyar számok is . :)
 #61879  Szerző: mlaszlo

Retro Neo, egy ideje csak régi magyar számok mennek :S
 #61859  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:évvégi összefoglaló van
Fölös.. ^^
 #61849  Szerző: LuciFerko

évvégi összefoglaló van
 #61843  Szerző: Gyurii91

Kiru írta:Most egész jó zenék mennek és jól vannak szerkesztve . :)
Odanyomtam most 2 percre szokásos sz*e, és jó pofizásnaktűnő hírek... :csukottszem:
 #61838  Szerző: Kiru

Most egész jó zenék mennek és jól vannak szerkesztve . :)
 #61833  Szerző: Mipi

orrhang írta:Én nem kívánom senkinek, hogy menjen onnan, mert nyilván munkahely ez is és nehéz egy másikat találni manapság! Én egyébként úgy veszem észre, hogy a zene változott, méghozzá jó irányba. Már ott tartok, hogy nekem kellemesebb hallgatni a Neo-t napközben, mint a Class-t, de erősen kapcsolgatok a kettő között! Szóval ha eltünik Varga Kata, Valkó Eszter(a hangja engem valahogy rettentően irritál), akkor már lesz mit keresni. Bochkor mondta valamelyik nap, hogy az elmúlt 3 hónapban már ők vezetik a hallgatottságot (mármint a Bumeráng), ebből mennyi igaz?
Én Balázsy Pannát is kitenném mert az ő hangját se bírom.
 #61827  Szerző: colter

A bumeráng színvonala egyenlő a nullával. Olyan értelmetlenségekről beszélnek,meg még ráadásul röhögnek a saját hülyeségeiken, hogy ez szánalmas. Szomorú, ha sokan erre ébrednek, mert ez csak elrontja a napot...
Meg a "zenékkel" is kezdhetnének valamit, mert dögunalom az egész...
 #61826  Szerző: SzD

colter írta:Jó lenne ha a bocsi bandát is kipaterolnák a rádióból, és valami minőségi reggeli műsort állítanának össze minőségi műsorvezetőkkel.
Ez egyébként azért tűnik jó ötletnek, mert lehet, hogy nem lenne annyi hirdetőjük, mint így (bár ki tudja, lehet hogy mást is hallgatnának ugyanennyien, vagy még talán többen is), de nem is kellene súlyos (tíz)milliókat kifizetniük, és talán a végén jobban jönnének ki belőle.
 #61824  Szerző: colter

Jó lenne ha a bocsi bandát is kipaterolnák a rádióból, és valami minőségi reggeli műsort állítanának össze minőségi műsorvezetőkkel.
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 584