RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#64833  Szerző: Gyurii91

Ha a T-nek van/lenne esze, már most optikát erőltetné, mindenhol ahol csak bírná. Régen 1-2 éve megevett a fene azért a 80megás optikáért, amit aprópénzért szolgáltat a Digi, de már letettem róla, és elég ami most van.

Engem csak a DigiSport érdekel, de az is csak a focijogok miatt, és elég furán néztem, mikor megtudtam, hogy semmi visszhang mellett az Invitel(!) digitálisán elérhető a DigiSport! :ninja:
 #64823  Szerző: joe

Gyurii91 írta:Igen most a T nagyon elpalántálta magát MusicMix, DigiSport... :|
Úgy hallottam, hogy Békéscsaba lakótelepein a Digikábel, "T" előfizetőinek 85%-át "elhalászta", részben árral, részben a kínált csatornák mennyiségével. Az említett két csatorna Digi érdekeltség, a T-nek, UPC-nek olyan áron (jogdíj) adná el továbbításra, hogy a konkurenciának vagy a nyeresége egy részéről kellene lemondani, vagy árat kellene emelni. Inkább nem teszik be a kínálatba. Visszatérve Békéscsabára, a város egyes részein a "T" még a régi "lakásszövetkezeti kábeltv" 20 éves kábeleit használja, emiatt korlátos a rendszer sávszélessége (88-550MHz), ezért csatornaszámot nem bír bővíteni, ezen kábelek cseréje, a teljes hálózat felújítása milliárdos befektetés, a Digikábel mellett ez már soha sem térülne meg. A "T" abban bízik, a Digi a családiházas külvárosi részeken nem fog építeni, mert ott a fajlagos (egy elérhető háztartásra számított) beruházási költség 10-12 szerese, mint lakótelepen. Joe
 #64771  Szerző: Gyurii91

Igen most a T nagyon elpalántálta magát MusicMix, DigiSport... :|
 #64742  Szerző: tomee87

Gyurii91 írta:Nem semmi! Ez a gyökér Tréhomi meg egy nyamvadt zenei adót nem tud betenni... :x
Hát igen... Pedig a Music Channelt meg a H!T Music Channelt simán lehetne terjeszteni az országban, minőségi és valóban ZENE csatornák.

Szerencsére a PR-Telecomosok most nem panaszkodhatnak ez évtől:
-Analógon (meg természetesen digitálison is): 8db zenecsatorna (Music Channel, H!T Music Channel, Viva TV, MTV Hungary, Musicmix, Muzsika TV, Nóta TV, Mezzo)
-Csak digitálison: 6db zenecsatorna (VH1 Classic, VH1, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, Play TV)
Ez összesen 14db zenecsatorna, emellett még van 43 digitális tematikus zenei rádió is.
 #64741  Szerző: Gyurii91

Nem semmi! Ez a gyökér Tréhomi meg egy nyamvadt zenei adót nem tud betenni... :x
 #64730  Szerző: tomee87

A PR-Telecomnál minden területen visszakerült a Viva TV és az MTV Hungary analógon, de természetesen maradtak az új zenecsatik is (Musicmix/Superone, Music Channel, H!T Music) analógon.
Ezenkívül előfizetők kéréseként (az előzetes tervek szerint, a továbbiakban csak digitálison továbbított) AXN is elérhetővé vált újra analógon, illetve hamarosan érkezik még a Story5 is.
Ezzel a lépéssel, immáron több mint 60 csatorna érhető el analógon (a mi területünkön 62db).
 #64129  Szerző: Ghee

Amíg nem történik semmi, addig ezt nyomják le a torkunkon...
 #63661  Szerző: mlaszlo

admin írta: Az AXN - ezek szerint - központilag rossz egy ideje, ugyanis UPC kábelen is élvezhetetlen a hangja.
Ez így van, valamennyi szolgáltatónál pocsék most az AXN hangja, de úgy látszik a csatornát ez a hiba nem zavarja.
 #63658  Szerző: markfelt

Ghee írta:A DigiKábel jónéhány csatornája rosszabb hangminőségű analógon. A legbotrányosabb az AXN. Másnál és más szolgáltatónál mi a helyzet? Gondolom beindult a spór... (és az áremelés - bár mi még az ólin: 3000HUF/1év, 2 év hűségben vagyunk.)
Az AXN - ezek szerint - központilag rossz egy ideje, ugyanis UPC kábelen is élvezhetetlen a hangja.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 129