RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#43019  Szerző: Rádiós

Bent ül a "műsorvezető" de a keverés fogalmát nem ismeri. A legjobb a megszólalás. Zene végén csend, gondolom a számláló nullára ért, és ezért meg is szólalt a hang, hadarva, dadogva és minden levegővételnél bő nyálelszívásba kezdett. Szörcsögve elmakogott 6 mondatot és folytatódott a tortúra. Szignált még csak nem is hallottam egy 40 perc alatt.

Tényleg! Ezeknél van aki hirdet?
Vagy fizetnek a hirdetőnek, hogy elmondhassák a nevüket?

BOTRÁNY
 #42957  Szerző: centerweb

6%. Ennyit ért el, ami nem is csak a Yo, hanem közte vannak a kisközösségik és a többi, Fehérváron fogható helyi rádió is.

Wow! :gülü2: És ekkor még jól is volt fogható...
"Egyéb: Katolikus Rádió, Sztár Fm, Klub Rádió, Roxy, Külföldi rádió"

Egyébként részben egyetértek ravasszal. A technikájuk - tudomásom szerint - megvan a normális műsorkészítéshez, a Daletben pedig csak össze kellene húzniuk az adáselemeket a mixeditorban (6mp/dal ha ügyesek) vagy ha lusták, de van bennük annyi hogy azért szünet csak ne legyen, állítsák be egyszer a start next pontot a zenéknél, és meg lennének oldva a szünetek...
 #42948  Szerző: LuciFerko

vörösmarty 2% :shock: :gülü2:
 #42946  Szerző: ravasz

Kép

6%. Ennyit ért el, ami nem is csak a Yo, hanem közte vannak a kisközösségik és a többi, Fehérváron fogható helyi rádió is.

Wow! :gülü2: És ekkor még jól is volt fogható...
 #42945  Szerző: LuciFerko

SzD írta:
ravasz írta:ha jól sejtem Várpalotán az országos rádiók elég rosszul jönnek és ez az egyetlen helyi, ami tűrhetően fogható. Tévedek? :)
Mondjuk autózás közben igen, de ha valaki az otthonában akarja ezeket (vagy épp a fehérvári rádiókat) hallgatni, akkor megoldható.
ravasz írta:Gondolom nem kopogtattál be a lakásokba és faggattad ki a várpalotaiak rádióhallgatási szokásait, valamint az autósok ablakán sem hajoltál be ezzel a célzattal...
Nem, de tudom, hogy az ismerőseim közül is szinte kivétel nélkül mindenki ezt hallgatja. Továbbá elég sok üzletben, valamint buszokon is lehet hallani. És gondolom Fehérváron is van valamekkora hallgatottsága.
volt, ameddig nem volt ilyen gyenge a 97.1. Az egyik Fehérvár-Dég járaton is ez szólt.
 #42941  Szerző: SzD

Amúgy szerintem lassan lezárhatnánk a témát, mert úgysem jutunk előbbre. :) Természetesen nem mondom azt, hogy nincs igazad, mert amiket leírtál, azok tények, és szerintem senki nem fog ezekkel vitatkozni. Csak az volt kicsit erős kijelentés (szerintem), hogy hülyék hozzá, azért ilyen a rádió.
 #42940  Szerző: SzD

ravasz írta:ha jól sejtem Várpalotán az országos rádiók elég rosszul jönnek és ez az egyetlen helyi, ami tűrhetően fogható. Tévedek? :)
Mondjuk autózás közben igen, de ha valaki az otthonában akarja ezeket (vagy épp a fehérvári rádiókat) hallgatni, akkor megoldható.
ravasz írta:Gondolom nem kopogtattál be a lakásokba és faggattad ki a várpalotaiak rádióhallgatási szokásait, valamint az autósok ablakán sem hajoltál be ezzel a célzattal...
Nem, de tudom, hogy az ismerőseim közül is szinte kivétel nélkül mindenki ezt hallgatja. Továbbá elég sok üzletben, valamint buszokon is lehet hallani. És gondolom Fehérváron is van valamekkora hallgatottsága.
 #42932  Szerző: ravasz

A weboldalra egy rossz szót nem szóltam. Lenne mit arra is, de tudom, hogy ez már valóban pénzkérdés, sőt, mondhatni elhanyagolható fontosságú (bár 2010-ben már mégsem annyira... de ebbe ne menjünk bele, ez a rádió még mindig a 20. században él).

De az igénytelen műsorstruktúra, szignálok hiánya, tré műsorvezetÉS, szar zenei szerkesztés nem pénzkérdés! Bocs, de erre az sem magyarázat, hogy a feladatkörök összemosódnak és le vannak terhelve... Igénytelen és kész.

És engedelmeddel... én a felméréseknek jobban hiszek, mint annak, hogy az utcán járva egykét helyen hall valaki valamit és ebből levon egy bizonyos következtetést. Gondolom nem kopogtattál be a lakásokba és faggattad ki a várpalotaiak rádióhallgatási szokásait, valamint az autósok ablakán sem hajoltál be ezzel a célzattal...

Valamint ha jól sejtem Várpalotán az országos rádiók elég rosszul jönnek és ez az egyetlen helyi, ami tűrhetően fogható. Tévedek? :)
 #42926  Szerző: SzD

A weboldalt inkább hagyjuk, mert az nagyon el van hanyagolva.
Legjobb tudomásom szerint elég kevesen dolgoznak a rádiónál, legalábbis kevesebben, mint ahány emberre szükség lenne. És kevesebb embernek kell elvégeznie több ember munkáját. Ez természetesen azt is eredményezi, hogy nem tudnak mindent a maximumon csinálni. Hogy miért? Gondom, mert nincs pénz több embert fizetni. De nem tudom, ezeket csak gondolom, nem látok bele a rádió életébe.
Ennek ellenére viszont nagyon sokan hallgatják őket, főleg Palotán. És biztos, mert saját tapasztalat, nem valamiféle felmérés eredménye.
 #42921  Szerző: ravasz

Abszolút nincs igazad.

Minden bizonnyal van a rádiónak tulajdonosa és van programigazgatója is (yoradio.eu szerint legalábbis).

Nyilvánvalóan nem azért vannak 20 mp szünetek a zenék között, mert nem kap utóbbi fizetést. Mondjuk, ha a rádiómnak ilyen programigazgatója lenne, lehet, hogy nem adnék neki fizut. :lol:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 51