RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#40600  Szerző: SzD

Lehet, hogy nem is lesz? A Pluszon semmiféle utalás nincs erre. Se a honlapon, se adásban...sőt épp, hogy a PartyPlusz-t promózzák.
 #40596  Szerző: operator

Zoey írta:A Pluszokon és a 103 Sztáron nem NiteRise megy a streamstat adatai szerint. Tényleg?! Vagy ott nem is annak kéne? :o
Elvileg annak kéne mennie a 103 Sztáron, de nem az megy. :gülü:
 #40586  Szerző: Zoey

A Pluszokon és a 103 Sztáron nem NiteRise megy a streamstat adatai szerint. Tényleg?! Vagy ott nem is annak kéne? :o
 #39913  Szerző: molnarb

Átmeneti a változás... ez még nem a végleges felállás... pár hét és gatyába rázódik a struktúra és a gárda is.
 #39621  Szerző: SzD

Igen, történt némi változás. Pl. megszűnt a Tranzisztori, (a Pluszon) kedd esténként új műsor van, szombatonként 10:30-tól is van új műsor (egészséggel kapcsolatos magazinműsor)...
Balázs valószínűleg azért volt Kata helyett, mert ő szabadságon volt (ha jól tudom).
Az új műsorvezető pedig Vas Norbert (alias Mr. Vasovski).
Ennyit tudok, mert ezen a héten nem nagyon tudtam hallgatni a Pluszt...
De nyilván előbb-utóbb a honlapokon is átfirkálják a műsorrendet.
 #39600  Szerző: Zoey

Változás történt a műsorban? Tegnap Balázs volt Kata helyett, ma Kata Balázs helyett, fél 4-ig volt csak kívánságműsor, fél 4-től pedig valami eddig ismeretlen műsorvezető jött, valamilyen Marcell, ha jól emlékszem. Legalábbis a 103 Sztáron, de gondolom akkor itt is...
 #39174  Szerző: Attis

A K1-en is megesik néha ilyen.
 #39168  Szerző: Zoey

Ilyeneket sajnos én is hallottam már, főleg hétvégén (a 103 Sztáron). És olyankor sajnos látszik is, hogy valamelyik műsor megszólalásai konzervből mennek, mert érdekesen hangzik, hogy "Most pedig jönnek a hírek", majd hírkezdő szignál, és egyből utána "A hírek után pedig folytassuk műsorunkat...". Nem értem, ezek hogyan történhetnek meg, ha be vannak húzgálva a programba az előre felvett megszólalások (mert gondolom a hírek is konzervből mennek).
 #39157  Szerző: SzD

Most is ugyanígy volt. Sporthírek, aztán jönnie kellett volna a szövegnek, de helyette időjárás volt...de legalább utána a szöveg is jött. :)
Tegnap, vagy tegnapelőtt meg kimaradt egy hírblokk. Meghülyült a Nautilus? :oops:
 #39155  Szerző: SzD

Hopszi...
Hírek után a Tranzisztori első megszólalása helyett újra hírek szóltak, és ráadásul észre sem vették, mert épp készült egy másik megszólalás...aztán lehúzták, és zene...vannak azért buktatói annak, hogy három helyre dolgoznak egyszerre. :blush:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 52