RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#35899  Szerző: Ghee

SzD írta:
Kedves Hallgatóink!

A karácsonyi vihar nem kímélte az adó berendezésünket, egy villám sajnos arra kényszerít minket, hogy egyelőre csökkentett teljesítménnyel szórjuk az adást. Ez vételi zavarokat okozhat városszerte és a városhatáron kívül méginkább.
A szakemberek már nagy erőkkel dolgoznak a normál állapotok visszaállításán, addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük.
Érdekes, hogy mindig történik valami az adójukkal és igen gyakran mennek tartalék adóról.
Nem is kellett volna írniuk semmit, úgysem vettük volna észre. Minden úgy van, ahogy szokott lenni. :gonosz:
 #35893  Szerző: SzD

Kedves Hallgatóink!

A karácsonyi vihar nem kímélte az adó berendezésünket, egy villám sajnos arra kényszerít minket, hogy egyelőre csökkentett teljesítménnyel szórjuk az adást. Ez vételi zavarokat okozhat városszerte és a városhatáron kívül méginkább.
A szakemberek már nagy erőkkel dolgoznak a normál állapotok visszaállításán, addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük.
Érdekes, hogy mindig történik valami az adójukkal és igen gyakran mennek tartalék adóról.
 #35792  Szerző: djlacee

Yeah :shock:
 #35787  Szerző: Zsolt

Valami nagyon kis teljesítményű tartalékadóról mehet, itt konkrétan sikerült befogni a soproni Petőfit.
 #35429  Szerző: SzD

"A minőség hangja, nyitottan a világra, ha nem mindegy mi szól!"
:lol:
 #35428  Szerző: Ghee

Tegnap NO RDS, búgás és dünnyögés a Rádió Q-n...
 #34804  Szerző: live

Asszem még nem volt...

Nem lesz jelentős változás a Rádió Q műsoraiban
Megkapta az engedélyt a Rádió Q műsorai szövegarányának csökkentésére. Nem várható azonban jelentős változás, a tulajdonos szerint inkább biztonsági lépésről van szó.

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) múlt heti döntése szerint a Rádió Q-nál a jelenlegi 69-ről 51 százalékra csökkenthetik a nem zenei produkciók arányát. Vadas Tamás, a rádió tulajdonosa azonban úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy inkább csak óvatosságból, biztonsági tartalékként igényelték a csökkentés lehetőségét. Nem kell tehát jelentős változásokra számítani, mert "zenerádióból van elég, beszélgetős adóból jóval kevesebb" – mondta el Vadas a hírügynökségnek. A rádió jelenlegi szövegaránya kiugróan magasnak számít a magyar piacon.

Az MTI korábban úgy értesült, hogy Rádió Q tárgyalásokat folytat az egyik, frekvenciáját vesztett országos kereskedelmi adóval. A tulajdonos ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy valóban voltak egyeztetések, de ezek eredménytelenül zárultak. Vadas elmondta, ők nem eladásról, hanem együttműködésről tárgyaltak, és az is felmerült, hogy az egykori Sláger reggeli műsorát átveszik.

via
 #33920  Szerző: Jani

Ghee írta:
Jani írta:
klm írta: Szerintem Luci Enyingen csak neten tudja a Q-t hallgatni. :)
Jó terjedés esetén Én itt Hajdú-Biharban is tudom fogni. ;)
Ja igen, troposzférikus terjedés esetén. ;)
Igen. ;)
 #33891  Szerző: Ghee

Jani írta:
klm írta: Szerintem Luci Enyingen csak neten tudja a Q-t hallgatni. :)
Ja igen, troposzférikus terjedés esetén. ;)
 #33852  Szerző: Jani

klm írta:
Ghee írta:
LuciFerko írta:éjjel egész jó zenék mennek
Ha kifésűzöd az 50Hz búgást és ha kiEQzod a dünnyögését még hallgathatóak is a jó zenék. :gonosz:
Szerintem Luci Enyingen csak neten tudja a Q-t hallgatni. :)
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 50