RADIOSITE Fórum

• Class FM

#66960  Szerző: puszilgatógép

donb írta:http://www.kreativ.hu/cikk/uj_vezerigaz ... ass_fm_nel
Nagyon sajnálom Pakots Zsolt levátását, van szerencsém ismerni, ahhoz a manager típushoz tartozik, akik emberként kezelik az alkalmazottakat. Ő odafigyelt a hallgatói igényekre, számára a hallgatók valóban hús-vér emberek és nem számok egy prezentációban.
 #66957  Szerző: szemilan

admin írta:Úgy hallom fiatalítottak. Jó lett.
Nekem is bejön :)
 #66955  Szerző: markfelt

Úgy hallom fiatalítottak. Jó lett.
 #66903  Szerző: best

Ááá megelőztél :)
Nem csak a szignálok frissültek, de ahogy hallom a délután tematikája is: álélő és több a duma, de szerintem jobb így minden.
 #66547  Szerző: best

Class FM-nek saját gyártású az egész szignálparkja (erre tippelek), vagy valamely neves külföldi szignálgyár termékei hallhatók?
 #64608  Szerző: nords

ceve írta:Harmadik Class 40 után, egy mezei hallgatóka véleménye:

A slágerlistát jó ötletnek tartom, bár az időpontválasztás kissé szokatlan. Áronnak úgy tűnik előírták ezt a Slágres-Rádióegyes amerikai üvöltős stílust, amit szerény személyem nagyon irritálónak tart - persze, ha máshol ennyire bevált... :x

A felkonferálásoknál 40 király utánérzetem van - de Kaldenecker poénjai a vége felé vicces helyett inkább már erőltetettek voltak, Áronéi pedig sajnos egészen azok. :gülü2: Emellett nagyon unalmas huszonötödszörre is meghallgatni, hogy egyik-másik előadó Áron szerint mennyire... különösen egy slágerlista műsorban.

A szignálokban is van egy-két furcsaság. Áron például felvezette a második helyezett Hurts: Wonderful Life-ot, hogy két hét után visszacsúszott a dobogó második fokára. Erre érkezik a sablon szignál, hogy "az ezüstérmes, a trón várományosa...".

Dance Chart: meglepő lépés volt Áronnak adni, amikor más műsoraiban mindig fikázta a műfajt... :) de szerintem jól csinálja. A zenékben a magyar kvóta miatt van egy-két "érdekesebb" darab, de alapvetően tetszik.

Áronhoz szerintem jobban illene ebbe a sávba egy lazább (akár betelefonálós) műsor, mint a Danubius Antidepresszánsa volt 2005-ben. A slágerlista pedig lehetne szombaton vagy vasárnap nap közben.
Áron kicsit ripacs stílusa még mindig irritál . Lehet, hogy pár hét múlva majd visszavesznek belőle. A műsor ötlete ettől még jó. :)
 #64581  Szerző: best

Még egy mezei hallgató:
Tegnap én is hallgattam a "Class Dance Chart"-ot, mert véletlenül odakapcsoltunk {zavarva jött a Kronehit :) }. És lám lám, ha nem is Áronért, de a zenékért ott is maradtunk, mert azok nagyon jók benne. Legalábbis az én korosztályom "top" zenéi, gratula a szerkesztőnek aki összeírja neki a szövegeket, és összeállítja a listát. Hétköznap is érdemesebb lenne éjfél körül beállítani a "ClassDJ"-ket, bár szerintem lesznek olyan merészek, hogy nyitnak a fiatalság felé is mégjobban.
 #64566  Szerző: ceve

Harmadik Class 40 után, egy mezei hallgatóka véleménye:

A slágerlistát jó ötletnek tartom, bár az időpontválasztás kissé szokatlan. Áronnak úgy tűnik előírták ezt a Slágres-Rádióegyes amerikai üvöltős stílust, amit szerény személyem nagyon irritálónak tart - persze, ha máshol ennyire bevált... :x

A felkonferálásoknál 40 király utánérzetem van - de Kaldenecker poénjai a vége felé vicces helyett inkább már erőltetettek voltak, Áronéi pedig sajnos egészen azok. :gülü2: Emellett nagyon unalmas huszonötödszörre is meghallgatni, hogy egyik-másik előadó Áron szerint mennyire... különösen egy slágerlista műsorban.

A szignálokban is van egy-két furcsaság. Áron például felvezette a második helyezett Hurts: Wonderful Life-ot, hogy két hét után visszacsúszott a dobogó második fokára. Erre érkezik a sablon szignál, hogy "az ezüstérmes, a trón várományosa...".

Dance Chart: meglepő lépés volt Áronnak adni, amikor más műsoraiban mindig fikázta a műfajt... :) de szerintem jól csinálja. A zenékben a magyar kvóta miatt van egy-két "érdekesebb" darab, de alapvetően tetszik.

Áronhoz szerintem jobban illene ebbe a sávba egy lazább (akár betelefonálós) műsor, mint a Danubius Antidepresszánsa volt 2005-ben. A slágerlista pedig lehetne szombaton vagy vasárnap nap közben.
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 510