Harmadik Class 40 után, egy mezei hallgatóka véleménye:
A slágerlistát jó ötletnek tartom, bár az időpontválasztás kissé szokatlan. Áronnak úgy tűnik előírták ezt a Slágres-Rádióegyes amerikai üvöltős stílust, amit szerény személyem nagyon irritálónak tart - persze, ha máshol ennyire bevált...
A felkonferálásoknál 40 király utánérzetem van - de Kaldenecker poénjai a vége felé vicces helyett inkább már erőltetettek voltak, Áronéi pedig sajnos egészen azok.

Emellett nagyon unalmas huszonötödszörre is meghallgatni, hogy egyik-másik előadó Áron szerint mennyire... különösen egy slágerlista műsorban.
A szignálokban is van egy-két furcsaság. Áron például felvezette a második helyezett Hurts: Wonderful Life-ot, hogy két hét után visszacsúszott a dobogó második fokára. Erre érkezik a sablon szignál, hogy "az ezüstérmes, a trón várományosa...".
Dance Chart: meglepő lépés volt Áronnak adni, amikor más műsoraiban mindig fikázta a műfajt...

de szerintem jól csinálja. A zenékben a magyar kvóta miatt van egy-két "érdekesebb" darab, de alapvetően tetszik.
Áronhoz szerintem jobban illene ebbe a sávba egy lazább (akár betelefonálós) műsor, mint a Danubius Antidepresszánsa volt 2005-ben. A slágerlista pedig lehetne szombaton vagy vasárnap nap közben.